Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PItanjce

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.06.2008. u 11:09

ewo upravo skidam cabal online i sad samo da pitam jeli iam neki patch da se skine ili samo install cabal ili tak nesto

usput imali ko nekog chara ili smao acc da ne igram ispocetka hvala unaprijed ljudi pomozite pls

pozz
Samo download Cabal i on ce poceti raditi automatski update.. Moras se registrovati na www.cabalonline.com (sad ta str. nije u funk. jer rade prebacivanje servera u Njemacku).. Ako ti treba neka pomoc tu sam xD

Evo usput jos nesto za pomoc.
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=2804

Zadnji edit: 01.06.08 u 11:20:08

e ovako kad skines cabal onda ga instaliras i pokrenes...i onda ti on otvori neki mali prozorcic u kojemu se se skidat pachevi sami...trajat ce oko 15/20 min. a na top prozorcicu u donjem lijevom kutu imas link za registraciju na njihovoj stranici...
Imam lika ali i ja igram s njim tak sam poso 4 lvl...
toXiccc je napisao/la:
Samo download Cabal i on ce poceti raditi automatski update.. Moras se registrovati na www.cabalonline.com (sad ta str. nije u funk. jer rade prebacivanje servera u Njemacku).. Ako ti treba neka pomoc tu sam xD

jeli prodajes warriora ili sta vec

momci ne znam sta da stavim ko je pomogao obojica ste bili xtra cekat cu jos malo pa odluciti
LittleBoy je napisao/la:
jeli prodajes warriora ili sta vec

momci ne znam sta da stavim ko je pomogao obojica ste bili xtra cekat cu jos malo pa odluciti

Lol. Ne prodajem neg samo da naglasim lvl i to
Ako zapocinjo igrat zapocni na marsu...i ja tu igram najmanja je opterecenost i najmanje stopa...a mogu ti i ja pomogat jer cu vec danas bit najmanje 6 lvl...
usput znam da sam malo dosadan ali koji od svih buildova je najjacai mislim warrior wizard itd
ma sta ce ti cabal igraj wowa
Svako je jak na svoj nacin. Ali ipak, mislim da je warrior najjaci. Vidjeces da na pocetku, kod izabira fightera, tako i pise. Warrior moze imati preko 4000 HP z*** buffova, ali mu to nista ne mora znaciti. Wizard slicnog ranka i lvla ga moze dobiti.
Btw, ja sam Wizard, 112 lvl, trans/A.master. Igram na Marsu. Ako ti sta ne bude jasno, obrati mi se.
PinkyBa je napisao/la:
Svako je jak na svoj nacin. Ali ipak, mislim da je warrior najjaci. Vidjeces da na pocetku, kod izabira fightera, tako i pise. Warrior moze imati preko 4000 HP z*** buffova, ali mu to nista ne mora znaciti. Wizard slicnog ranka i lvla ga moze dobiti.
Btw, ja sam Wizard, 112 lvl, trans/A.master. Igram na Marsu. Ako ti sta ne bude jasno, obrati mi se.

daj mi ingame nick na PM

a sad je cabal off do 4-5 juna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.