Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

539 pregleda · 18 odgovora · otvorena 12.02.2005. u 11:11

Your .dll[cl_dlls\client.dl}l difers from the server's...

to pise kad se konektujem na lolov server,a kad odem na gamers.ba server radi sve kako treba ali nazalost nema nikog na serveru...

u cemu je problem?
ajd skinucu to 17 mb je hvala ali sad kad nadjem novi server na netu pojavi mi se:

LAN servers are restricted to local clients (class C) zna li neko sta je to ..heh
ajd skinucu to 17 mb je hvala ali sad kad nadjem novi server na netu pojavi mi se:

LAN servers are restricted to local clients (class C) zna li neko sta je to ..heh
skino sam patch i instaliro sam a javljalo mi je neke errore do nekog dll-a iz fajla valve i ja sam sve iso ignore i sad se nemogu konektovat haman cu morat brisat cs pa ponovo snimiti a necu updejtovati jer nevalja nesto dvaput sam skido patch jednom sa lol.ba a jednom sa counterstrike.co.yu i nevalja
Sad sam napravio al kad odem na lol server i konektujem se i kad krenem prvi napad izbaci me? sta je to? imam c-d
Sad sam napravio al kad odem na lol server i konektujem se i kad krenem prvi napad izbaci me? sta je to? imam c-d
cd-client-4_27_3-en.exe ovo je zadnja koju sam skino nemam pojma sta je
nedim_t1 je napisao/la:
cd-client-4_27_3-en.exe ovo je zadnja koju sam skino nemam pojma sta je

pa dobro-kad te izbaci i ti spustis konzolu-jel ti pise sta-zasto te izbacilo?
nista ne kaze samo me izbaci da izaberem server novi gdje zelim igradi ono "Find Server" i ja udjem i opet me izbaci...
nista ne kaze samo me izbaci da izaberem server novi gdje zelim igradi ono "Find Server" i ja udjem i opet me izbaci...
nedim_t1 je napisao/la:

koja ti je graficka ?

ja sam imao taj problem kad sam igrao sa ati karticom ...
Mozda nisi dobro ukljucio cheating-dead!!!!
Prvo startuj c-d pa sacekaj 2-3 seckunde pa onda igru!!!!

p.s Bu zasto su meni stavili status Nap kad nisam nista radio?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.