Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potrebna kreditna kartica za transfer

264 pregleda · 10 odgovora · otvorena 31.05.2008. u 00:12

Pozdrav

Treba mi neko ko je u stanju da mi prebaci karaktera na drugi server sa svojom karticom.

Ja cu dati pare koliko kosta transfer, i jos para za servis prebacivanja (po dogovoru).

Mozemo se naci u internet centru i sve fino odraditi, ja ne saznajem nista o vasoj kreditnoj, ni vi o mom accountu. Tako da je 100% sigurno.

Ako ste zainteresovani, ne ostavljajte mi ovdje post, nego me kontaktirajte na:

[email uklonjen]

preko maila, ili msn-a.

eh ovako , ja sam navodno svog chara Reazara , migrate na Balnazzar , uz pomoc Kerima (Tastingomana) , pitaj njega , samo se pokusaj dog sa njim , pm cu ti msn , pa vidi sta mozes , ja sam se tako migrate , ja mu dao u ruke pare , on mene migrate , ima od starog validnu cc , i sve sredjeno : p
               Venomus je napisao/la:
eh ovako , ja sam navodno svog chara Reazara , migrate na Balnazzar , uz pomoc Kerima (Tastingomana) , pitaj njega , samo se pokusaj dog sa njim , pm cu ti msn , pa vidi sta mozes , ja sam se tako migrate , ja mu dao u ruke pare , on mene migrate , ima od starog validnu cc , i sve sredjeno : p

Što ne postoji Reazar na armory-u više?
               Sequnix je napisao/la:
Što ne postoji Reazar na armory-u više?

jer se sad zove Venomus , malo logike ?
               Venomus je napisao/la:
jer se sad zove Venomus , malo logike ?

Pa eto reci mi po čemu sam ja trebao zaključiti da ti se lik sad zove Venomus? Postoje samo 2 Reazara na armory-u pa sam isključio opciju da si ga morao preimenovat jer već postoji na Balnazzaru. Međutim ne postoji!

Dočaraj.
               Sequnix je napisao/la:
Pa eto reci mi po čemu sam ja trebao zaključiti da ti se lik sad zove Venomus? Postoje samo 2 Reazara na armory-u pa sam isključio opciju da si ga morao preimenovat jer već postoji na Balnazzaru. Međutim ne postoji!

Dočaraj.

Ovdje dolazi tacka nadam se , ili cemo biti prekrizeni (mislim da bi imalo vise logike po mom nick nameu , ili da si malo vise procackao moj profile nasao bi korisnih stvari ).

@ topic : Ziduse , mislim da mozes pokusati i u Stasnetu , mozda bi ti mogao gazda uplatiti , ali uzima proviziju
jadan ziddus ode mu tema : (

on topic :

Poslusaj Venomusa, ja sam bio prisutan kad su transfer REAZARa na Balnazzar,
obrati se nicku Linux on to radi
               LavShinoda je napisao/la:
obrati se nicku Linux on to radi

prljava posla :

Blizzard says: :O you tryed to pay with hacked CREDitCArD?

You : noooo, im not i was payin with my dads creditcard ffs

Blizzard says : K , send us a picture of a credit card holder and picture of creditcard

You : arem .. i cant my dad just left few days ago.

Blizzard says: K , we'll keep account locked till you send the required info. REGARDS.

You : NOESSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!
               Vertazzar je napisao/la:
prljava posla :

Blizzard says: :O you tryed to pay with hacked CREDitCArD?

You : noooo, im not i was payin with my dads creditcard ffs

Blizzard says : K , send us a picture of a credit card holder and picture of creditcard

You : arem .. i cant my dad just left few days ago.

Blizzard says: K , we'll keep account locked till you send the required info. REGARDS.

You : NOESSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!

Linuxova kreditna je na njegovom imenu ... mozete sebi otvoriti debitnu karticu u Raiffeisen banci i koristiti je za placanje ..
               CloudStrife je napisao/la:
Linuxova kreditna je na njegovom imenu ... mozete sebi otvoriti debitnu karticu u Raiffeisen banci i koristiti je za placanje ..

k, ty za info

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.