Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jezgro.com

669 pregleda · 12 odgovora · otvorena 30.05.2008. u 16:13

Drage i dragi moji, sretan sam sto vam mogu objaviti da smo zavrsili sa prevodjenjem i prebacivanjem stranice na lokalni jezik, te smo sada spremni da krenemo u rad.

Naime, Jezgro.com je stranica drustvenog karaktera pokrenuta od strane www.ratesolutions.eu. To je firma sa sjedistem u Estoniji, a bavi se otvaranjem i prosirivanjem social networka.

Pozvao bih vas da se uclanite prije nego sto krenemo sa zvanicnim radom, jer ce tada svi bosanski korisnici sa drugih stranica doci, tako da mozete izbjeci guzvu.
Mnogi od vas ce reci da je stranica komplikovana. Nije.
Jednostavno morate potraziti neke funkcije, sto smatram sasvim prihvatljivim, dosta mi je stranica koje mogu sagledati u 5 minuta.
Za tacno mjesec dana krenut cemo sa raznim nagradnim igrama (ovo je garancija) i mnogim akcijama i zabavama.

Kada stranica bude stabilnija (nekoliko hiljada korisnika, ocekuje se u par sedmica) organizovat cemo party sa Red Bull-om kao sponzorom, pa mozete ocekivati dobar provod. Vise o svemu cete moci saznati direkto na stranici

WWW.JEZGRO.COM
Jednostavno.... fino uradjeno XD

Ko je founder?

btw: reg sam se
neD je napisao/la:
Mah , već prežvakano ... :>

Sretno :p

ccc,svakom loncu poklopac jebote vise non stop spamas,kad si u zadnji mjesec dana dao jedan ali samo jeda pozitivan komentar,*** ga j**o vise,andrey je rekao ''pozivam vas da se registrujete i da se zabavljate i uzivate'' a da li je rekao da trazi misljenje o stranici..NIJE zato smanji te spamove vise pocinjes mi ici na q.

Pozz rego se davno!
I was beta tester XD

gg anGEy (K)

Dodjite vidite ostanite
               Weezy je napisao/la:
ccc,svakom loncu poklopac jebote vise non stop spamas,kad si u zadnji mjesec dana dao jedan ali samo jeda pozitivan komentar,*** ga j**o vise,andrey je rekao ''pozivam vas da se registrujete i da se zabavljate i uzivate'' a da li je rekao da trazi misljenje o stranici..NIJE zato smanji te spamove vise pocinjes mi ici na q.

Pozz rego se davno!

aj ne seri ni ti.. ovo je demokratija rtdu
               n3xu5 je napisao/la:
aj ne seri ni ti.. ovo je demokratija rtdu

jeste demokratija, ali postoje pravila foruma koja, ako ste demokrate, bi trebali postovati

anDRe sto mi nisi odobrio sliku na stranici
Slike su odobrene, konekcija me zezala u klubu.
nice, fin site

rego sam se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.