Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Replay nad Replayima!

504 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.02.2005. u 19:42

Bolji meč moje oči nisu vidjele! Ovo stvarno trebate pogledati!

Dva velemajstora, FoV i GoStop..
Nenormalno napet mec, do zadnje sekunde!
Necete vjerovati,ali o pobjedniku meca odlucila je jedna jedina radilica!

Nesto najbolje sto sam vidio u zadnje nakon dugo dugo vremena. Odmah mi se igra warcraft jos vise

Evo linka:

http://war3.replays.net/replay.php?id=6483&down=1
hehe , smijesan je demo..
pokusavo je fov (navijo sam za njega) , ali expo ga slomi...
najbolja je bila sredina demoa , hahaha
kako su im heroji izginuli...piso sam se od smijeha.

Link neradi... barem meni...
zato sto svaki acc na wcreplay-su ima razlicite ID....
bas me zanima sta bi se desilo da mu je ovaj uspio ubiti onu radilicu na kraju...
rijetko se dogadja,ali se u warcraftu moze desiti tzv "DRAW" kada ni jedan igrac nema unit niti novca da izgradi novi
Prosjecan replay prosjecnih igraca. Zajebajem se. Vidilo je se da je grunt(fov) bolji ali eto sreca je presudila.Ah vidjo sam ja i boljih replaya, ne gledas jura dovoljno Minimum 15 replaya dnevno i onda ces tek biti replay master xD
lol kolja

gledam ja replaye..
ovakav finnish se ne vidja svakodnevno.
jza vrijeme gejma sam bio okay, dogadjalo se svasta.. pogotovo invisibility usage by fov (koji je i po mom misljenju bolji, pogotovo jer je dominirao prvim djelom gamea).
jedan od rijetkih replaya kada sam se uhvatio za glavu na samom kraju..
drama
Last-Day[R] je napisao/la:
Prosjecan replay prosjecnih igraca. Zajebajem se. Vidilo je se da je grunt(fov) bolji ali eto sreca je presudila.Ah vidjo sam ja i boljih replaya, ne gledas jura dovoljno Minimum 15 replaya dnevno i onda ces tek biti replay master xD

pitajte nasega ciru (na Gamersu ima nick sup3rbot) kolko on replaya dnevno gleda (barem 20 dnevno) a opet je skroz los
JuRa je napisao/la:
lol kolja

gledam ja replaye..
ovakav finnish se ne vidja svakodnevno.
jza vrijeme gejma sam bio okay, dogadjalo se svasta.. pogotovo invisibility usage by fov (koji je i po mom misljenju bolji, pogotovo jer je dominirao prvim djelom gamea).
jedan od rijetkih replaya kada sam se uhvatio za glavu na samom kraju..
drama

Ma ono ja ga samo pogledo jer je bilo na www.wc3l.de must see replay pa eto nisam bas pratio koliko ko ima resursa,acolyta itd. jer sam ga gledao na prosjecnoj brzini 4x Iako sam se sjebo kad sam vidio da je fov izgubio jer je imo 2-3 levela boljeg heroja.
.:enTa:. je napisao/la:
Link neradi... barem meni...
zato sto svaki acc na wcreplay-su ima razlicite ID....

HAHAHAHAH

kako si smijesan replay nije sa wcreplaysa........

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.