Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FTP problem [help]

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.05.2008. u 09:08

Dakle imam problem,imam server od terre 16 slotova,ali prije nego sto je bio moj,obrisan je komplet cstrike i skull ga je uploadovo,e sad ne znam da li je citav,i uploadovo je i amx mod,i ja odem lijepo na gamehost da pokrenem server kad ne mozee znaci nista.

Hostname: No Response
Gametype: Unknown
Players: Unknown / Unknown
Password: Unknown
Map: no response
Requesting status server...Server is running.

Moze li mi neko pomoci oko toga,da kaze sta trebam raditi..evo 25+5=30 bodova.pozz
najbolje mi bilo da se obratio Lokiu pa nek ti da on svoj msn za te stvari oko servera i sredit ce ti on to
Sorry admin nemam za edita ev ti obrati se njemu on je zaduzen za sve oko servera terrinog

http://www.gamers.ba/profil.php?id=4507
ma nece on htjeti pomoci,zato sto prije mene bio lik i izbriso cstrike i dao meni server...
de mu se obrati i end imas u profilu msn njegov onda od njega trazi kad bude online da ti da njegov msn samo za servere jer ak ga budes pitao preko onog msn-a dobijas block et pomoc ce ti jer je on zaduzen za serere
Ma*ster je napisao/la:
de mu se obrati i end imas u profilu msn njegov onda od njega trazi kad bude online da ti da njegov msn samo za servere jer ak ga budes pitao preko onog msn-a dobijas block et pomoc ce ti jer je on zaduzen za serere

problem je sto je on mene vec blokovo,zato sto sam ga vec pito al ne znam da ima drugi msn,ima li iko drugi msn?
covjek je na Indexu online je pitaj ga send mu pm lipo je covjek stavio na svom personalu sledece "svi koji imaju me pitati nesto o serveru nek se obrate na (msn)" ha ja pozuri
ako os add me na msn deywidson@hot.... i ja cu ti pomoc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.