Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA IV (PS3)

234 pregleda · 14 odgovora · otvorena 26.05.2008. u 13:48

Svi vi koji imate PS3, trenutno najbolja igra je GTA IV, koja je za samo 7 dana prodato 6 primjeraka ove igre (pola milijarde dolara zarada). Mapa je ogromna (Njujork), likovi i obicni ljudi uradjeno su skoro realno. Ima dosta droge, prostitucije i psovki u igri tako da se ne preporucuje mladjim ispod 18 god. Uostalom pogledajte kratki video film iz igre.

http://www.gametrailers.com/player/34412.html

ostale snimke mozete vidjeti na www.youtube.com (search: GTA IV)

cijena igre kod nas je 135 km (www.playstation.ba)
trebo si kao vijest napisati
"koja je za samo 7 dana prodato 6 primjeraka ove igre " valjda 6 miliona ?
Mislim da nema toliko ludih ljudi, da uzimaju tu org. igru ...

A mozda i ima ... Ajde kad neko kupi nek me zove da malo to vidim kako je pa da igramo soccera ...

A chuo sam da je gotivna igra, da si ti neki rus, ha hu ... Neke psovke ruske pa malo zvuche kao na nashem ... I da je grafika drama uradjena ... Volio bih probati tu igru ...

vjest bila: http://www.gamers.ba/vijest.php?id=2962
kod nas u bih nema 500 ludi koji posjeduju ps3,
cuj "trenutno najbolja igra" mozda najprodavanija, pojam "najbolja" moze se drugacije definisati za svaku osobu
A ps3 grafika extra...prica isto.
Samo 135...
kad izlazi za PC
i kakva ce trebati mashina da to pokrene

ima li iko konkretne informacije ?
               Osigurach je napisao/la:
Mislim da nema toliko ludih ljudi, da uzimaju tu org. igru ...

A mozda i ima ... Ajde kad neko kupi nek me zove da malo to vidim kako je pa da igramo soccera ...

A chuo sam da je gotivna igra, da si ti neki rus, ha hu ... Neke psovke ruske pa malo zvuche kao na nashem ... I da je grafika drama uradjena ... Volio bih probati tu igru ...

- Imas ti svoju ekipu .. mozda neko ima od njih PS3 i GTA IV
Prejaka igrica al nemam PS3 ...Ma biti ce lakapo xD
u 4 dana prdano je oko 50 miliona primjeraka a u pola mjeseca oko pola milijarde... mada ja nju igram na xbox360 i vise mi se svidja nego na ps3
               friXion je napisao/la:
Igro kod jarana grafika BETON

potpis
               S3phirotH je napisao/la:
u 4 dana prdano je oko 50 miliona primjeraka a u pola mjeseca oko pola milijarde... mada ja nju igram na xbox360 i vise mi se svidja nego na ps3

Čuješ li ti sebe šta pričaš?
HALOOO? Gdje će prodati 500 000 000 primjeraka za pola mjeseca...po tvojoj teoriji svaki 12 čovjek na zemaljskoj kugli ima GTA IV...

BTW, Rockstar je od prodaje zaradio 500 000 000 US$...svojevremeno...sada ta cifra iznosi i više...
               Osigurach je napisao/la:

Otidji u GMC (u Šentadi) i zamoli ih da ti puste GTA IV...rado će te pustiti da igraš...NIKO BELLIC NIJE RUS, VEC BALKANAC...ipak ruski nije toliko sličan našem jeziku...izmedju ostalog Niko kaze:

"udario si mi auto"..."ti si idiot"..."zdravo"..."vidimo se uskoro"..."ti si imbecil"..."ti si slučaj za psihijatra"..."nemoj biti peder"...a majka mu u mail-ovima kaze: "moj dragi sine"..."tvoja voljena majka"... tako da lik jasno i glasno govori na "našem"...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.