Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Serie one in GAME ZONE

218 pregleda · 15 odgovora · otvorena 26.05.2008. u 05:02

Dana dvadeset petog maya u 23:30 uputio sam se ka jednom poznatom lepom mestu i net clubu,blizu moje mavale gdje deca cveca hvataju nadu za bolji zivot bolju rekreaciju.Usao sam u poznati net CLUB `GEJM ZONE` ili vam "SMESHNA SHUPA",bilo je tiho i smireno brate da ne poverujes bre..Sedeli smo : njezni,Cick0,caseY,Xand3er i ja i posmatrali ludi mozak nasega prijatelja EXODUSSA..Bili smo veoma veseli u to doba,kao siroche kad dobije GUMENU ZVAKACU ili NAPOLITANKU..Sedeo je u chosku usamljen i miran i buljio u dubine "DERNEK.BA" portala,bio je uveren u sebe,kao KRISTIJAN brate..Samo je disao i vrebao kao pustinjska veverica,izgledao je veoma zabrinjavajuce..Svi smo se prepali jer znamo da on ima uespe,i da ima DOSIE kako je upucao ARGETNISKOG BULL MASTIFA devedest i devete godine kraj reke MILJACKE..Bio je sjeban,znao je tachno taj dan sta ce mu se desiti jer mu je tetka Munevera gatala preko WEB KAMERE,nevidzeno ali istinito rodjaci...Nas drug EXODUSS ima papire da je na Lexiliumu i Karinadolu..Znaci pripazite se njega ortaci..Jer jednoga dana sve ce da leti u ZRAK,i ostat ce samo uspomene na njega i na njegova besna DELA...Dok svi gube nevinost u sexu,on ga ja izgubio na DERNEKU bracooo...To iduceg vidjenja veliki pozdrav od strane m.teama i pisca ` detlic DZEME ...Zivili
kao siroche kad dobije GUMENU ZVAKACU ili NAPOLITANKU

hahahah
branche je napisao/la:
kao siroche kad dobije GUMENU ZVAKACU ili NAPOLITANKU

hahahah

Ljubi brat (L). Ludjace jedan
Dok svi gube nevinost u sexu,on ga ja izgubio na DERNEKU bracooo...

Malo je rec

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.