Diskusija
7200GS
0 pregleda · 17 odgovora · otvorena 22.05.2008. u 22:08
Neces se ti naigrati previse s tim... Naravno, moci ces pokrenuti sve te novije igre, ali ako volis slide show...
A da se ti malo ne hvališ ?
sLLayeer je napisao/la:
otvorio temu da se puses .nebi je ti djabe uzeo da neznas da je jaka.moci ces igrat
sve ove najnovije naslove al svjestan si nadam se da stalno izlaze sve zahtjevnije igre.i kakv ti je ostatak kompa.ram?
@ master mislim da ce mu malo stopat
Edit:pa eto ostalo veoma jako 2gb rama je sasvim dovoljno da se igra bez problem.
A da se ti malo ne hvališ ? |
otvorio temu da se puses .nebi je ti djabe uzeo da neznas da je jaka.moci ces igrat
sve ove najnovije naslove al svjestan si nadam se da stalno izlaze sve zahtjevnije igre.i kakv ti je ostatak kompa.ram?
@ master mislim da ce mu malo stopat
Edit:pa eto ostalo veoma jako 2gb rama je sasvim dovoljno da se igra bez problem.
Zadnji edit: 22.05.08 u 22:22:15
Ne vjerujem.... tetris cesh moci sigurno
SheytaNell sta mislis oceli moci super mario
ja bi reko da nece

gluposti postavljas majkemi
ja bi reko da nece 
gluposti postavljas majkemi
sLLayeer je napisao/la:
s cim se fali, sa 7200gs? nevjerujem
moze posluzit ko zamjena za integrisana rjesenja, ja mislim da ta grafa ne kosta vise od 50km, nije za igranje!
A da se ti malo ne hvališ ? |
s cim se fali, sa 7200gs? nevjerujem
moze posluzit ko zamjena za integrisana rjesenja, ja mislim da ta grafa ne kosta vise od 50km, nije za igranje!
Gdje je jaka ba, sta pricate? Svi svrsavate kad vidite 512 MB, ova graficka je smece - 64 bitni bus, kastrat, dzaba mu 2 GB rama, Crysis ce mu na Low ici jako slabo...
@ master mislim da nece
@ master mislim da nece
SheytaNell je napisao/la:
imam 2GB ramma...3.2 procesor
| otvorio temu da se puses .nebi je ti djabe uzeo da neznas da je jaka.moci ces igrat sve ove najnovije naslove al svjestan si nadam se da stalno izlaze sve zahtjevnije igre.i kakv ti je ostatak kompa.ram? @ master mislim da nece |
imam 2GB ramma...3.2 procesor
Rammo je napisao/la:
Dzabaaaaa, da imas duplo vise, ta grafa je njesra ba...
imam 2GB ramma...3.2 procesor |
Dzabaaaaa, da imas duplo vise, ta grafa je njesra ba...
grafa smece samo takvo..
ne znam fakat... ocekivao si da ce biti wau wau... 512... ocigledno ne znalan... da je 1 gb... daba .. nece iskorisiti ni 1 %
ne valja , uvijek je gs slaba skroz i to uopste nisu gamerske (koliko ja znam
)
trebao si uzeti bar da je GT ...a ta 7200gs ti je nikakva grafa
) trebao si uzeti bar da je GT ...a ta 7200gs ti je nikakva grafa

Zadnji edit: 22.05.08 u 22:38:44
`Vane je napisao/la:
ja sam samo trazio misljenje!!!
| ne znam fakat... ocekivao si da ce biti wau wau... 512... ocigledno ne znalan... da je 1 gb... daba .. nece iskorisiti ni 1 % |
ja sam samo trazio misljenje!!!
ErrORxxx je napisao/la:
Ovo sam dobio... A moja je GF 8200 GT!! Ovo me samo zanima Mozel se sta igrati na njoj
ne valja , uvijek je gs slaba skroz i to uopste nisu gamerske (koliko ja znam ) trebao si uzeti bar da je GT ...a ta 7200gs ti je nikakva grafa ![]() |
Ovo sam dobio... A moja je GF 8200 GT!! Ovo me samo zanima Mozel se sta igrati na njoj
Zadnji edit: 22.05.08 u 22:43:06
Da nisi kupio komp u IT il sta moj jaransa tom grafickom jedva ista da moze
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.