Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Show ur skillz and win some cash :)

361 pregled · 5 odgovora · otvorena 22.05.2008. u 20:17

Bosna i Hercegovina nije na listi dozvoljenoj za učestvovanje u tom takmičenju, odnosno nagradnoj igri, tako da možete odmah zaboraviti na to

Edit:

"THIS CONTEST IS OPEN ONLY TO RESIDENTS OF THE UNITED STATES, CANADA, AUSTRALIA, AND NEW ZEALAND"
ur not eligible for this contest

čirz

Slap them both plx.
Jel vam drago sto ste dobili post? Jeste. Ae sad mrs. Rekao sam ko je zainteresovan nek se javi. Samo treba imat malo drawing skilla, ne da radi za sebe, vec meni da uradi.
Hvala.

JEL KONTATE DA SAM JA MOZDA PROCITAO TO PRIJE NEGO STO SAM POSTAO?
http://www.blizzard.com/us/inblizz/contests/frostmourne/legal.html

READ RULEZ NAB

"This contest is open only to residents of the united states , canada , australia , and new zeland , which are: thirteen years of age or older on the date referencaed below as the start date for the contest and who are not residents of the province of quebec , canada or residents of the australian states of vicotria, queensland or the australian capital territory will not be able to enter this contest."

/cheers

Post dobio šamar od LizzarD

Makz je napisao/la:
Slap them both plx.
Jel vam drago sto ste dobili post? Jeste. Ae sad mrs. Rekao sam ko je zainteresovan nek se javi. Samo treba imat malo drawing skilla, ne da radi za sebe, vec meni da uradi.
Hvala.

JEL KONTATE DA SAM JA MOZDA PROCITAO TO PRIJE NEGO STO SAM POSTAO?

po mojem broju postova mozes zakljuciti da nezivim za spam -_-nego je druga stvar sto ti uvjek moras da se pravis pametan itd. a drawing skills?

hello?? pa eto i cak da moze bosna da ucestvuje, hajde pobjedi sve SVJETSKE SKILLERE u PS-U i sta ja znam kakvih vec sranja, dakle izgledi su cista NULA.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.