Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Izbacivanje..

283 pregleda · 19 odgovora · otvorena 19.05.2008. u 08:01

u zadnje vrijeme me iz cs.a izbaci al ne izbaci negg mi samo minimaze cs da widim neku str. koja se sama otwara ill tak to...il kad na msn primim poruku isto...jel moguce da nastimam da me iz cs.a ne izbaca bez obzira shta se desava u pozadnini:S:S..akk je moguce heelp me
e ovako da ne otvaram novu temu da vas pitam
imam slican problem
kad izadem na windows iz cs onda se samo otvara zatvara prozor cs jednostavno poludi nemogu izaci na msn :S
plss help
elly , mozda su virusi , a vjeroivatnije je msn plus
ako imash to i ako si pri instalaciji kliknuo da instalirash i Sponzora
onda ce ti stalno otvarat neke poker stranice i to , i meni je isto to bilo i samo delete msn plus
ako nemash taj program (msn plus) onda su ti to virusi sinko
ma kakwi virusi...ew uprawo sad sam scan with ad adware ....nidje nisht...ii usput format sam copm mozda nisam isntall prawe drivere..kako da znam koji su pravi za moj comp
~eLLymaLLe. je napisao/la:
ma kakwi virusi...ew uprawo sad sam scan with ad adware ....nidje nisht...ii usput format sam copm mozda nisam isntall prawe drivere..kako da znam koji su pravi za moj comp

moar " W" ?

btw, upravu su ovi iznad, imas par trojan downloadera

adware ti nece pomoci, skini ANTI VIRUS , predlazem AVG free, on je odlican za trojance

Zadnji edit: 19.05.08 u 09:42:51

jednostavno riješenje :
Dok igraš Counter - Strike 1.6, izgasi MSN
Kad završiš sa igranjem, ponovo uđeš na msn i tako
skini TuneUP i posikljucivaj sve sto ti netreba
Vertazzar je napisao/la:
moar " W" ?

btw, upravu su ovi iznad, imas par trojan downloadera

adware ti nece pomoci, skini ANTI VIRUS , predlazem AVG free, on je odlican za trojance

Ja sam sa AVG i to Free Edition-om nashao oko 7 trojanaca , try with AVG .
To se me i meni desavalo.....Ja samo izadem iz cs-a i ponovo udem....probaj ako ne bude moglo onda sigurno puno minimiziras pa ti sad tako samo smanji malo minimiziranje
Ja imam problem sa CS 1.6 cim njega igram jedno 10 minuta kompp mi se odmah restartuje. Neznam kako to rijesit
               valter.mp3 je napisao/la:
Ja imam problem sa CS 1.6 cim njega igram jedno 10 minuta kompp mi se odmah restartuje. Neznam kako to rijesit :\'(

probaj izbrisat cs i ponovno instalirat ako nece kupi ponovo igricu ako ni to nece trazi savjet od strucne osobe hahaha i da,probaj otvoriti kuciste kompa i vidi jel ima prasine ako ima ocisti i tako je i meni nes slicno bilo stalno mi stopale sve igrice i
OutBreak je napisao/la:
probaj izbrisat cs i ponovno instalirat ako nece kupi ponovo igricu ako ni to nece trazi savjet od strucne osobe hahaha i da,probaj otvoriti kuciste kompa i vidi jel ima prasine ako ima ocisti i tako je i meni nes slicno bilo stalno mi stopale sve igrice i
debilu spamerski dosad si na 20 tema odg da ljudi otvore komp i obrise prasinu KRETENU spamerski ccc
Dad0 je napisao/la:
debilu spamerski dosad si na 20 tema odg da ljudi otvore komp i obrise prasinu KRETENU spamerski ccc
pa jesi glup samo sam na jos jednoj temi odgovrio a problem je bio slican jesi glup
NEKI ANTIVIRUSI NE REGISTRUJU NEKE VIRUSE!!!!
TO TI JE VIRTUMonde.dll virus i slobodno reinstaliraj windows jer taj virus nemozes obrisat..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.