Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 38 bodova

WLM custom emoticons, pictures

172 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.05.2008. u 21:26

evo znaci vako.. prvo pogledajte sliku:
http://i31.tinypic.com/dn1qaq.jpg

ne vidim Custom Emoticone i ne vidim slike od drugih..
prije je bilo da sacekam 2-3 sec ili se odma pojavi, a sad se ne pojavljuje nikako.. probo sam uninstall msn, obrisat sve fajlove od msna, pa ponovo instalirat, nema sta nisam probo.. al ne pomaze, probo druge verzije msna.. u opcijama sam sve pregledo, nema ni tu rijesenja :S
ovo mi se desava vec nekih mjesec dana,
nije do neta, nije do njih jer kad predjem na linux sve vidim
Sretno mu na xkurziji sutra, i citavu sljedecu sedmicu. Znamo kako je xtra radovati se xkurziji

@ sry na OT.
isto kao i kod mene, ja mislim da je do brzine net-a ,najvjerovatnije ovo 2-jedno od ta 2 ali posto ti kazes...

Izgleda da Koristis Windows Live Messenger 8.5 koji je kao i kod mene, dakle moguce je da je do verzije msn-. Probaj sa 8.1

98% posto da je do verzije MSN-a , mada moze biti i do neta

8.5
http://www.microsoft.com/DownLoads/details.aspx?familyid=D78F2FF1-79EA-4066-8BA0-DDBED94864FC&displaylang=en

To prazno je zb0g interneta.. znaci on posalje smajli.. ti nemas smajlija.. i ako je njemu losh upload, ili tebi download.. nece otvorit dok ga ne "skine".. etc

EDIT: molio bih sve ostale koji budu htjeli spammati ili davati "gloopu" izjavu .. bolje da to ne rade..

i nije do msn verzije.. vetj do INTERNET-a
               shaadY je napisao/la:
Sretno mu na xkurziji sutra, i citavu sljedecu sedmicu. Znamo kako je xtra radovati se xkurziji

@ sry na OT.

sretno mu? meni je ekskurzija

do interneta nije sigurno, imam adsl.. kod jarana mi sve normalno radi (ima isti net).

I MOLIM VAS CITAJTE MOJ POST DO KRAJA,

hvala
               dam1r je napisao/la:
sretno mu? meni je ekskurzija

do interneta nije sigurno, imam adsl.. kod jarana mi sve normalno radi (ima isti net).

I MOLIM VAS CITAJTE MOJ POST DO KRAJA,

hvala

I ja cu tebe isto molit da procitas moj post do kraja

Jesi ti njega uopste pitao.. dal' on ima taj smajli.. mozda je samo onako prazno .. zna se desit da se onako snimi

Drugo nije.
format C:
nem druge
ako si probo razlicite verzije
ja sam mislio da je do neta(brzine)
il da je do verzije
ne znam

samo format.
               rundesa je napisao/la:
format C:
nem druge
ako si probo razlicite verzije
ja sam mislio da je do neta(brzine)
il da je do verzije
ne znam

samo format.

aj velahavle
koji retardizam preovaladava na ovom forumu to nije humano fakat
nekad mi vas je zao fakat od srca mi vas je zao

to je do "msn-a" sam znas kad saljes/primas neke file-ove preko msna, da ide jakooo sporo, tako ti je i sa smajlijima, sacekaj malo duze i pojavit ce se....

a moze biti i da je do upload-a od tvog prijatelja.... ali ce prije biti da je opterecen servis....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.