Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kodro smjenjen

315 pregleda · 19 odgovora · otvorena 17.05.2008. u 19:42

Izvršni odbor N/FSBiH odlučio je na današnjoj maratonskoj sjednici da izglasa nepovjerenje izborniku Mehi Kodri zbog otkazivanja poslušnosti.

Današnja sjednica bila je puna preokreta, a okončana onako kako niti jedan ljubitelj nogometa u našoj zemlji nije mogao očekivati – otkazom izborniku.

Članovi IO su potvrdili da je utakmica s Iranom definitivno odgođena, dok će našu reprezentaciju protiv Azerbejdžana predvoditi Denijel Pirić.

www.sportin.ba

Mislim da je ovo konacni udarac BH fudbalu, ponosu, casti, da ne nabrajam vise mogao bi do sutra.
Nemojte molim vas govorit da se ovo ne tice nas, da nije tema za ovaj forum il' nesto deseto.
Ljudi, ovo vise ne moze ovako, ko ima imalo razuma priznat ce da ovo nije uredu i da vodi svemu osim dobroj buducnosti.
Treba podrzat proteste i prisustvovat u sto vecem broju, na nama je.
poz
A Kad su ti protesti ?

Bih Football Organisation = Mafia

Zalosni su ... ocam

Eo gledajte CD , sad je bio Kodro ...

Citiram :''Takav Nogometni savez, na čijem čelu se nalaze, s jedne strane, ljudi koji čak i ne navijaju za našu reprezentaciju, a, na drugoj, kolekcionari kaznenih prijava i bogatih kriminalnih dosjea, jučer je otjerao Kodru, ali vjerojatno i veliki broj igrača koji više neće dozvoliti da se sa njihovom reputacijom i znanjem igraju nekompetentni dužnosnici.''

@ FIlosofer
Udari se mokrom kiflom po celu pls..
               meMson je napisao/la:
A Kad su ti protesti ?

Bih Football Organisation = Mafia

Zalosni su ... ocam

Bit ce uskoro obavjestenje na svim sportskim stranicama, najvjerovatnije slijedeci vikend.
Citaj novine.
Jos da ovo ima veze sa gameingom, bio bi presretan.

@ meMson
Hocu, hocu
mozes i ti slobodno.

@Velahavle
Hvala, takodjer

Procito sam temu do kraja i nema nikakve veze sa gameingom. Cojek je smjenjen jer nije radio u interesu reprezentacije. Ko mu je kriv. Hjde sto je smjenjen, vec bi ga trebalo tuziti ako je radio protiv reprezentacije. Sigurno oni bolje znaju procjeniti je li radio u interesu ili nije. Zao mi je sto nisam pametan ko vi pa da se razumijem savrseno u svaku granu covjekovog zivota. Da mogu da semjesam u svacije stvari. Da svima govorim kako, sta i gdje da rade.
               Philosopher je napisao/la:
Jos da ovo ima veze sa gameingom, bio bi presretan.

kako si samo glup...

da si procitao temu do kraja mozda bi nesto i skontao jadnice...

zalosno je ovo sto rade,jbg...

mada mi ne mozemo toliko toga promijeniti po ovom pitanju al et :/
ma sve lopovi majku im oce da imaju dobar tim imacE K U R A C sve dok oni odlucuju skim da igramo ko da igra itd oni oce pijuna a ne trenera dobrog... aj cao debili su i cao...
***ami kodro je bio jedan koji je mogao nesta uradit.. koliko toliko... lafo dali mu slobodu... bolje da je otisao.. dozivio bi svasta samo..
zalosno evo upravo gledam

idu u iran samo z*** novca
i onda se zale na uspjehe nase reprezentacije
na****m im se mame svima u savezu.. pi**e jedne.. treba sve pobiti..
               53m1r je napisao/la:
zalosno evo upravo gledam

idu u iran samo z*** novca

Pa sta ce drugo, nego ici.
Mislim, i ti bi iso da ne mozes drugacije.
Imamo takvu drzavu i jadnici se trude da nesto urade.
Zalosno.
               Philosopher je napisao/la:
Pa sta ce drugo, nego ici.
Mislim, i ti bi iso da ne mozes drugacije.
Imamo takvu drzavu i jadnici se trude da nesto urade.
Zalosno.

da ti nije stari tamo medju onima u nogometnom savezu pa ih podrzavas

btw:

zalosno ,zalosno i zalosno:S

Kodro je jedini nesh mogao uradit
Pametan je bio sto nije htio da idu u iran da igraju....da idu busevima ? dok odu odigraju jednu pisljivu utakmicu i dok se vrate ..... puno vremena,a za to vrijeme je htio ostati i pripremati repku i puno vise bi se uigrali nego za tu jednu utakmicu sa iranom....stvarno zalosno sta rade ovi "GLAVNI" zato smo ovakvi .... igraju momci koji daju pare i koji imaju stelu...a ima momaka bolji milion puta ali nemaju da plate.
zalosno i jadno samo tako..
Zalasno pravo.....

samo kod nas
               pwnZOR je napisao/la:
da ti nije stari tamo medju onima u nogometnom savezu pa ih podrzavas

btw:

zalosno ,zalosno i zalosno:S

Kodro je jedini nesh mogao uradit

Ne nije mi stari tamo i hvala ***u sto nije.

I odma da ti kazem necu se upustati u razgovor. ja samreko svoje, a to sto ti nisiuspio da skontas nesto ocigledno, nije moj problem.
ma nema se vise sta reci o nasem savezu!!
ne vrijedi vise trositi rijeci na debile. Samo mi nije jasno kako ih satro niko ne moze smjeniti vise??
@philosopher
kazes oni znaju procijenit jel dobro il nije, jarane oni nemaju veze, ja ne znam u kojem ti svijetu zivis i koliki je radius tvog zapazanja, po tim tvojim rijecima bi reko' kao radius kretanja pripete krave. to sve sto si ti reko' nema nikakve veze sa realnosti, ko ti je tako kvalitetno napunio glavu svaka mu cast.
udarat,rusit,razvalit,M A J K E im J E B A V A T I na domacim utakmicama..podrzati fanatikose maksimalno...
Gledaju samo kako bi sta ukrali...

Jadno...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.