Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

k 610 i-usb problem?

170 pregleda · 15 odgovora · otvorena 15.05.2008. u 21:09

e znaci ovako... dobio sam instalacioni cd za USB za navedeni telefon i instalirao sve, ali problem je u tome sto mi uvijek pise not connected tako da ne mogu prebacivati pjesme i klipove s kompa na mob... eto ko zna nek pomogne... pozz

eto 40(+5) bodova!
odes kupis novi usb za mobitel to ti je na skenderiji oko 2-3 km
ja imam k800 i nisam nikakve drivere trebao instalrat samo stavio usb i ljustri....a kad ti pise not connected kad hoces da udes ili kad tek ukljucis usb !
sigurno ti je do usb....probaj reinstal sta si instal sa cd-a pa javi .....
kad ubacis USB jel ti sta prikaze sta na mobu , meni na nokiI nesto pise i odaberem usb i onda se tek poveze pa mozda je i tebi nesto tako , ...

moras i drivere fino instalirati provjeri jesil sve instalirao

ako skontam jos sta ...EDIT!
`lyrz0r je napisao/la:
odes kupis novi usb za mobitel to ti je na skenderiji oko 2-3 km

nije do usba sigurno... kupio mob. maloprije
Probaj ubacit u neki drugi USB port!!!
To će ti 100% pomoći

--> najbolje ti je da ubacis usb u port iza racunara ..

Probaj, pa javi jel može

Good Luck
dalle je napisao/la:

ocami imam isti mobitel i isti problem..i jednostavno kupio memorisku...od 1gb koj kosta 40 km i uz nju dodje usb sa "rupom" u koju ubacim memorisku iz moba i prebacujem sta hocu
ja na samsungu moram podesiti kad ocu da povezujem ono u settings ono connectivity pa moram da ga nesh kao enable tamo za USB pa viid mozda je isto i na tvom telefonu
uninstall sve sto si kopiro sa cd-a i pokusaj samo prikljucit telefon na usb, xp ce sam instalirat drivere
Eh wako, imam isti PC Suite, samo sto je u mene SE K300i: slijedi slikovito objasnjenje

-izaberi svoj model(ili opcenito) i pokreni[Ako je drugo,onda ukljuci USB, al ne mobitel samo USB i stavi cd, sacekaj da windows instalira drajvere]
-kad zavrsi trebalo bi biti u My Computer prikazan tvoj telefon kao "Removable disk" i tu bi trebao manage fajlove,slike...

ak je drugo onda instal za svoj tip PC Suite, onda namjesti kao sto je prikazano na slici, i ustekaj mobitel, udji u File Manager sacekaj malo da se pojavi da namjestis SIM card , etc. i ready
OBjasni kako prebacujes ?

pa nece ..
Moras instalirati drivere za taj mob na kompjuter pa ce ti onda moci.
Samo prikopcaj USB na Comp i ukljuci ga na mob i on ce se ugasiti i upaliti i imas drugu opciju Pise na mobu File transfer i klikni OK..

Onda odes MY computer nadzes Disk FOdma gdje ti je opcija pored CD-rom) i samo pjesme tu kopiras u te foldere..et

GL
dalle je napisao/la:

onda kupi butu za mob..ak nes...ali to ti je problem u mobitelu 1000%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.