Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Krađa Gamers.ba Acc

448 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.05.2008. u 14:17

Ovako moj Stari Acc Je bio Curve i sada pokusavam uci na njega i pise wrong pass
kad onda napravim novi acc ovaj i vidim da mi je acc ukrao lik sa imenom ..xmAn jer mi je vec prije ukrao SITE http://www.kuzish.net, Ukrao mi je Steam ACC i sad mi je ukrao na Forumu ovdje Acc,

Pa bih molio admine da mi Vrate moj Stari Acc taj koji mi je ..xmAn Ukrao!!!
Probaj vratiti preko email-a a da ti je sve to ukrao, onda 100% imas keylogger u PC

HITNO RE INSTALIRAJ WIDNOWS
Ti si kriv sto ti je ukro te acc-ove, nije niko drugi
google.ba search what is keylogger... upisi i nadji si...ne moze ti majka vlastita napraviti acountova na xy stvarima koliko ti ih moze oduzeti koji ti je nabacio taku stvarcicu u pc.
pa sta i meni su ukrali acc owde na g,ba pa neplacem mislim acc mi je bio dobar al staces brini se za steam a ne za acc na "OWOM FORUMU " WOW....
ma kupio sam novi STEAM acc!!

Samo hocu da se zna tko su ti ljudi!!!!

NISTA NEVJERUJTE TIKKI-u ni xmAn-u

Zuma slazem se s tobom!!!

daj lock briga me za taj acc!!!

dajte mu ban jer ga je ukrao...
pa ti si kriv nemozemo mi tebi nista......nisi bio oprezan
a jel za to TREBALA otvoriti tema imas 1000 admina :S

odes uzmes raspitas se za msn ili mail posaljes mail oni srede

GL sa acc
Branac, hajd sad reci da sam i ja za nesto kriv ! Molim te eto reci ! Docu u hr nacu te da si mis mali jel ti jasno to !

Ako si osto bez acc-a tvoj je problem i mogo si se obratit nekom adminu na PM il GB a ne otvarat teme koje nemaju veze sa gamingom opcenito !

Ja sam ti svoje reko, mene uzmi usta, neces se dobro provest !

A znas dobro ko je koga levatio za Kuzish.net ! Niko od nas nije marke vidio !

Ja sam jedini radio koliko znam, tikki lafo nesto poceo a za ostale koje si zvao neznam...

poz !

ETID : budi zahvalan sto te neko nije od zivota odvojio

MOLIM ADMINE DA ME OSAMARE STO SAM KRETEN I ODGOVARAM NA OVO ( al fkt sam moro jer sam radio na sajtu jedno vrijeme )
sam si kriv nije ti mogao sam pogoditi pw od g.ba i od svega drugog ugl nista neces postici sa time

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.