Sta mislite o Splinter Cell-u? Za mene je igra odlicna. Ovi iz Ubisofta stvarno znaju napraviti igru ...
Diskusija
Splinter Cell
341 pregled · 20 odgovora · otvorena 07.02.2004. u 00:03
Kazu da igra nije nece, nisam je igro
pa igra je nako dobra, ima extra grafiku, al je nekako ruzno igrat pa nije vala cemu
Ma igra je super. Moze se igrat normalno. Samo ko voli takav tip igrica. Samo je Metal Gear bolji...
nije losa IGRICA ...
nisam igrao
Znal iko imal Metal Gear 2 na PC-u
kazu da je igra dobra vidicemo sad se doci u nas Pc
E posto vidim da ste IGRACINE, i DA STE IGRALI OVO
Imam problem, doso sam kad trebam da upadnem tj infiltriram u kinesku ambasadu, da prisluskujem onog generala. KAKO-treba mi nacrat
sve moguce sam pokusao
uvjek me psi i strazari safataju
Imam problem, doso sam kad trebam da upadnem tj infiltriram u kinesku ambasadu, da prisluskujem onog generala. KAKO-treba mi nacrat
sve moguce sam pokusao
uvjek me psi i strazari safataju
Ako je to prva Chinese embasy onda ono kad udjes u bazu pored onog kamiona. Idi ravno i sakrij se ispod one velike prikolice. Dole na kraju hoda 1 strazar i pas a onog pored tebe mozes knock out... I kad njega sredish onda dole prema cuki na onu svijetiljku ispalish Diversion Camera i samo zvizdis sa njom i kad dodju onaj strazar i cuko samo desnim klikom ispustish onaj plin... I eto kad to predjes onda tamo prodji slobodno preko one rijeke i tamo se u grmlje sakri i gore na prozoru je onaj sto ga trebas prisluskivat sa Laser Mic i poslje on u auto i tu ga opet trebash. I kad on ode onda prekoputa ima zid. Samo se popni na njega i preso si ...
Thx man
MA Igrica nie losa ba nikoja nije losa
da mi Bosanci napravimo jednu ba ta bi Garant bila BEton a sto se tice Splinter Cell uredu je ! ! ! :-
da mi Bosanci napravimo jednu ba ta bi Garant bila BEton a sto se tice Splinter Cell uredu je ! ! ! :-
Eho.. neka se neko sjetio i splintera
pravo dobra igra samo sto je spora al et.. dobra grafika i sve ostalo 
Ah Lavor imam ti ja Metal Gear2 za PC!
pravo dobra igra samo sto je spora al et.. dobra grafika i sve ostalo 
Ah Lavor imam ti ja Metal Gear2 za PC!
E ja sam preso Splinter cell , Pa Ko Hoce Nek Pita
e o cemu se radi igrica
??
??
Svi kazu da je extra
Ma isto ko i Metal Gear samo finija grafika ... Third person shooter uglavno ...
Ma nea sanse, MGS BETON, niko ne moze je skinut sa trona!!!DJECEM NAJBOLJA IGRA IKAD, ev sad 3 dio izlazi!!!!!!
A ima li Metal Gear Solid2 na PC-u. Na PS2 je odlicna ...
nema na PC-u, al ce trica izac ja mislim doci na PC
beton
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.