Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Worms

237 pregleda · 15 odgovora · otvorena 10.05.2008. u 15:10

Siguran sam da kada ste pročitali naziv, većina vas je odmah pomislila da se radi o aktuelnoj igrici"worms". Međutim ova tema je o nečemu drugom!
Sigurno ste svi vi, pa eto možda većina vas nekada gledali film u kojem ogromni crvi prijete ljudima. Nažalost takav scenario, za koji smo mislili da može biti samo su SF filmovima je oživio. Tjekom građevinskih radova u Moskvi, grupa građevinara je uznemirila gnijezdo crva. Ne samo bilo kakvih crva, ovi su bili čak četiri METRA ŠIROKI, a visoki poput trokatnice
Da bude još nevjerovatnije uhvaćeni su na kameri. Nakon što je ozlijedio crva lopatom(nenamjerno) crv je izletio iz zemlje i obrušio se na jadnog čovjeka. Dok su mu jedni pokušavali pomoći, drugi su snimali pomoću mobitela. Pošto je crv imao zube poredane po čitavim ustima sigurno je mesožder, pa zato i postoji opasnost ljudima u Moskvi.
Pretpostavke su da je ova vrsta crva živjela pod zemljom ne razvijajuči se milijardama godina, tj. od vremena dinosaurusa. Ali su preživjeli udarac asteroida jer su pod zemljom. Poznati su zvukovi koji su se često čuli pod Moskvom, ali niko nije ni slutio da su to crvi. Ukoliko neko nađe na netu nešto u vezi ovih crva neka se javi.
Ah da zaboravio sam reći da su se ovi crvi glasali poput dinosaura. Urlali i vrištali su prema izjavama građevinara. Sve ovo je bilo na CNN-u i odatle i dolaziova informacija. nipošto nije izmišljena.

oO

omfg crvi

obrusio se XD

haha ^^
@edit

Ne vjerujem ocami , daj sliku ili nestoO , nekoO ..

Zadnji edit: 10.05.08 u 15:12:58

Cuo sam za ovakvo nesto, samo sto nije u Moskvi nego u nekoj pustinji... Neki divovski crvi neke bijelo-crvene boje
omg nemogu da vjerujem daj sliku ako imas ili video
.DoX je napisao/la:
Cuo sam za ovakvo nesto, samo sto nije u Moskvi nego u nekoj pustinji... Neki divovski crvi neke bijelo-crvene boje

mah bjez' ba svasta ljudi znaju izmisliti....

omg sta se jos nece cuti !
http://english.pravda.ru/science/mysteries/02-04-2008/104758-mutants_moscow%20-0

Ma ja
Tema kanta....

moguce je i to ... ako je istina veceras vijesti gledati obavezno pa da provjerimo to

btw : jel se to desilo danas ili .... nedavno

oj hocu da vidim crveee
-.-
Nije izmisljeno.. Neki dan na FTV je bio naslov "DIVOVSKI CRVI"
U podzemnim kanalima su ih uhvatili.. Snimili su njihovo kao "CVILJENJE" i jedan amerikanac se spustio do pola i snimio ih je.. Video je bio na vijestima..
Ne znam kako su porasli dole.. Mozda od otpadnih voda ili sta vec..
ma to Lav rus bio tamo ,pa ga poj'o crv,pa se on vratio na gamers.ba ****ga..
Meni pobjegao jedan i vidi sta se desi
Kaki ba crvi to da postoji to bi vec pojlo mosku, btw, poznato je da ga crvi mogu samo dojiti na -40 stepeni, pa mozda z*** toga ne izlaze vani

hiiiiiija behiiiiiija
omfg ja mrzim i gazim one male kamoli to toliko imal neko konkretnu sliku ili nes?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.