Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

werd...

189 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.05.2008. u 14:02

Posto mi je ovo prvi post, prvo bih volio da sviju poz. Nov sam u bih sceni, tako da imam dosta pitanja sto se tice gamera ovdje.

Necu sada sviju pretrpati pitanjima ali imam par specificnih:

1. Primjetio sam da dosta gamera ovdje igraju 1.6 umjesto css (koji je vec na sceni dosta vremena). Jel to zato sto css game-play je losiji (barem to je u vecina slucajeva) ili zbog losih racunara?

2. Jel vecina ovdje korisnika igraju kuci ili po internet centrima?

3. Jel ko ovdje igra starcraft ili se sprema za sc2?
na cs smo navikli,igramo ga 3-4 godine, a source je nako bijedan nekakav...iz kuche igramo vecinom preko neta, a zajebancije na lanu u net klub
CHARIZARD je napisao/la:
vecinom kuci

cs je bolji za mene

Da lakse wh-as

Gaming je kod nas u razvoju : ) , docice sve na svoje mjesto

Post dobio šamar od Schulz

meMson je napisao/la:
Da lakse wh-as

Gaming je kod nas u razvoju : ) , docice sve na svoje mjesto

hhaah (L) mog bota

wh hahaha napu jedan neznas

Post dobio šamar od Schulz

e vako cs 1.6 najbolji u uvjek ce ostat jer su ga svi zavaolili i navikli na njeg....CSS mozda je vako malo modernij i to al mi se nako nesvida bolji mi je cs 1.6 .....

a starcrafta sam davno igro vise neigram
PoMPeY je napisao/la:
e vako cs 1.6 najbolji u uvjek ce ostat jer su ga svi zavaolili i navikli na njeg....CSS mozda je vako malo modernij i to al mi se nako nesvida bolji mi je cs 1.6 .....

a starcrafta sam davno igro vise neigram

Pa normalno da su ga zavoljeli i navikli se na njega kad su samo njega i igrali..
Sourcea niko nije ni probao (ne hvalim source,samo konstatujem)...
90% "pro gamera" nije bilo ni rodjeno kad se igrao 1.5..

A sto se tice Starcrafta..Igrao sam nekad davno,i mogu reci da je to igra-otac svih RTS-ova i da zeljno iscekujem SCII, iako cu morati obiti banku da kupim novu masinu z*** toga..
p.s.moram kod naseg Reavena na obuku
Et..

Zadnji edit: 08.05.08 u 16:57:29

ma brate da ti iskreno kazem mnogo raje ima slabe kompove pa z*** toga se neigra CS:S ti si novi vremenom ces skontat kako stvari stoje u BiH sretno!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.