Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

C:/ problem

223 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.05.2008. u 16:02

E ovako.. maloprije upalim comp i zavrsio sa skidanjem trackmanie one i ja da pokrenem installaciju pise mi da je C:/ particija skoro puna.. ja odem na my computer, i desni klik pa properties, kad ono fkt ostalo 3 MB slobodno, a do jucer sam ima vise od pola slobodno.

Imam 4 particije, i ova se odjednom popunila, znaci ako neko zna da nije neki spyware, virus, ili nesto neka kaze kako da to ukinem, sada cu pokusati system restore, dok vi odgovorite ponesto.

Hvala! 50 pts
nevjerujem da je virus,,

skini tm na cd pa je izbrisi sa compa pa vidi ocel ti se onda isprazniti..
vjerojatno si skino uz igricu jos nepotrebni stvari , samo ti napravilo downloada

i kosto kaže sLLayeer snimi na cd pa obrisi sa compa
i igrica je oko 500mb mislim

Zadnji edit: 07.05.08 u 16:20:56

Pa koliki ti je kapacitet jedne particije kad nemaš ništa na njoj ?
ovako idi na desni klick -- > tools -- > eror chacker
pa onda tools --> defregment.

Imao isti problem sa starim racunaraom bilo je do nekog erora prebacivao(copirao) mi filove sa jednog parta na drugi. samo uradi to erro i defregment i rr comp . sve ce biti ok

Edit @ borat
Jel tebe zlostavljaju roditelji , ili

Zadnji edit: 07.05.08 u 16:47:54

imas nekog opasnog trojanca instaliras anti virus avast i ko hadija nista se ne brini ...
imo sam i ja teko slicu situaciju ovako ako imas praznu disketu i na nju ubaci xp i kada ubacis dis rr racunar kasnije ce ti se pojavi ako instalacija i samo do uradi to je za 1sec i to je to ako nije to to onda ti je virus jer ti govoris da nije virus pa zato srecno !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.