Pitanje
Zaključana Riješeno
5 bodova
Rapidshare CAT ?
285 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.05.2008. u 20:20
moras sam slova i brojeve sto imaju macku na sebi a ne ono pasce
nevalja ti link 
al gledaj na svakom tom slovu imas po neku zivotinju ...
nades slova samo na kojima su macke .. jesi skontao
daj mi sliku pa da ti kazem !

al gledaj na svakom tom slovu imas po neku zivotinju ...
nades slova samo na kojima su macke .. jesi skontao
daj mi sliku pa da ti kazem !
www.rapidshare4ever.com
Upises link i download odma bez cekanja...
A te macke i to sranje, to ti ide vako, na svakom slovu ima jedna macka, moras naci 4 slova sa 4 macke i prepisat ih dole i onda mozes DL...
Upises link i download odma bez cekanja...
A te macke i to sranje, to ti ide vako, na svakom slovu ima jedna macka, moras naci 4 slova sa 4 macke i prepisat ih dole i onda mozes DL...
Zadnji edit: 06.05.08 u 20:23:23
nevalja ti link...pa samo upises gdje ti je macka i ja nekad pogrijesim al skontam uvjek
1. B8OC
2. nemoze da mi otvori sliku ... btw kucaj samo slova ili brojeve koje imaju macku na sebi
2. nemoze da mi otvori sliku ... btw kucaj samo slova ili brojeve koje imaju macku na sebi
b89c
ovaj drugi link popravi :
ovaj drugi link popravi :
dobijes 8 simbola i moras ubaciti simoble na kojim je CAT ( maca ) imas psa razlikuje se vidi se da je cuko ima ostre usi i rep prav
Ovo moram reci. Hebo ja sam sebe ako su normalni cuj maca cuku ja trebam njih okolo ganjati imali ili nema usi, da mi nije rekao mislio bi da su sve CAT kako su glupi...nemaju pojma koliko mi je hitno.tnx. poz.
B89C
trazi, ja postavljao istu temu XD
znaci ova macka sto ti je nacrtana moras takve 4 naci koje se nalaze na slovima i upisat ta slova jako jednostavno
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.