Kada igram igre, npr. WC3, nakon nekih sat-sat ipo mi se sam restartuje comp ili se samo zaledi pa ga ja moram restartovat... Ako neko zna sta moze bit neka kaze plzzzzzzzz. =D
Pitanje
Poništeno pitanje
Problem sa kompjuterom =/
200 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.05.2008. u 11:21
Neadekvatno hladjenje racunara ... barem ja mislim zagrije ti se previse procesor il grafa i onda se restartuje ...
Otvori pc i ostavi ga otvorenog, il kupi kakav hladnjak fin
Otvori pc i ostavi ga otvorenog, il kupi kakav hladnjak fin
Otvori pc...ocisti coolere,usisaj prasinu...zamjeni onu pastu nije skupa...
I probaj scan pc
I probaj scan pc
Svaki, al bas svaki dan makar jedna ISTA, IDENTICNA, JEDNAKA itd. tema. Baci racunar kroz prozor.
promjeni hladnjak ili ga ocisti
Vieus 100% , meni je se to desavalo , onda skinuo kaspersky sa neta i spyware doctor ocistio ga , zatim pobrisao nepotrebne stvari i defregmentirao hard diskove ... i pomoglo mi
HOME MADE COOLER !
Otvori PC ako imash kakav ventilator uperi ga u PC ...
Ali prije toga ocisti unutra sve usisaj ...
Ako znash sastaviti, rastavi PC pa sve detaljno ocisti ... I onda to uradi da nebi ventilator izbacio zive ljude iz PC-a kad puhne ...
E ako to nebude radilo ...
Uradi SISTEM RESTORE ... HAHAHAHHAHA !
xD
Ae u zdravlje !
Otvori PC ako imash kakav ventilator uperi ga u PC ...

Ali prije toga ocisti unutra sve usisaj ...
Ako znash sastaviti, rastavi PC pa sve detaljno ocisti ... I onda to uradi da nebi ventilator izbacio zive ljude iz PC-a kad puhne ...
E ako to nebude radilo ...
Uradi SISTEM RESTORE ... HAHAHAHHAHA !
xD
Ae u zdravlje !
mcill je napisao/la:
Slazem se sa tobom
...
Sistem restore.. Odnesi ga na servis
| Svaki, al bas svaki dan makar jedna ISTA, IDENTICNA, JEDNAKA itd. tema. Baci racunar kroz prozor. |
Slazem se sa tobom
...Sistem restore.. Odnesi ga na servis
da se ne pregrije ,... mozes ga otvoriti .. izvadi cooler odsarafi i ocisti ga ... a moguce je da se radi i o virusu
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.