Evo, napravio sam i ja jedan boot screen
...
Za one koji ne znaju.. Boot Screen je slika Windows XP ili Vista Kada palite racunar(ili kada se dize sistem)... Program koji sam koristio jeste Tune Up Utilities 2008.. Sada cu vam objasniti kako napraviti Boot Screen...
Prvo sto cete uraditi, kada otvorite program, sa lijeve strane kliknut cete na Customize Windows, pa Change Boot screen.. Kada vam se otvori novi prozor.. Idite na "NEW SCREEN"

Nakon sto ste kliknuli na NEW SCREEN.. otvorit ce vam se prozor pod imenom "Create Boot Screen"... Sada cete izabrati sliku koju bi zeljeli postaviti kao boot screen opcijom "Search local drives"... Ja cu izabrati jednu g.ba sliku!...2. opciju ne morate nista dirati (preskocite je)... Slijedi opcija 3.. To vam je opcija pomocu koje cete odrediti poziciju one male slicice koja se puni kad se sistem dize! Vi izaberite poziciju koja vama odgovara...Ja sam izabrao Default... Kada sve to zavrsite kliknite Save boot screen, i date joj naziv!

I na kraju vam preostaje samo da INSTALIRATE boot screen..
Restartujte Comp. i uzivajte gledajuci
TUTORIJAL MADE BY player.ba
Molim komentarisite ovo
HVALA
...Za one koji ne znaju.. Boot Screen je slika Windows XP ili Vista Kada palite racunar(ili kada se dize sistem)... Program koji sam koristio jeste Tune Up Utilities 2008.. Sada cu vam objasniti kako napraviti Boot Screen...
Prvo sto cete uraditi, kada otvorite program, sa lijeve strane kliknut cete na Customize Windows, pa Change Boot screen.. Kada vam se otvori novi prozor.. Idite na "NEW SCREEN"

Nakon sto ste kliknuli na NEW SCREEN.. otvorit ce vam se prozor pod imenom "Create Boot Screen"... Sada cete izabrati sliku koju bi zeljeli postaviti kao boot screen opcijom "Search local drives"... Ja cu izabrati jednu g.ba sliku!...2. opciju ne morate nista dirati (preskocite je)... Slijedi opcija 3.. To vam je opcija pomocu koje cete odrediti poziciju one male slicice koja se puni kad se sistem dize! Vi izaberite poziciju koja vama odgovara...Ja sam izabrao Default... Kada sve to zavrsite kliknite Save boot screen, i date joj naziv!

I na kraju vam preostaje samo da INSTALIRATE boot screen..
Restartujte Comp. i uzivajte gledajuci

TUTORIJAL MADE BY player.ba
Molim komentarisite ovo
HVALA
.