Imam problem zelim da izbrisem mapu s desktopa ali pise cannot remove folder it is being used by another person or program pa sam ja gledo tamo u procesima i nikako skuzit ko je koristi pa me zanima ima li ikakav program za brisanje takvih stvari
Pitanje
U kanti Riješeno
5 bodova
desktop problem
218 pregleda · 13 odgovora · otvorena 02.05.2008. u 22:51
restaruj pc i probaj onda
Restartuj komp dryi f8 udji u safe mod i izbrisi
Imas vise korisnickih naloga na racunaru
Ja sam takve stvari radio tako sto otvorim command prompt,pa onda kucam DEL i lokaciju toga file-a.Nakon toga ostavim taj command prompt ukljucen i onda ctrl+alt+delete i iskljucim explorer.exe pomocu alt+tab vratim se na command prompt i obrisem
bega je napisao/la:
haha bega nemoj ba past ce mu sistem pa i taj belaj
Ja sam takve stvari radio tako sto otvorim command prompt,pa onda kucam DEL i lokaciju toga file-a.Nakon toga ostavim taj command prompt ukljucen i onda ctrl+alt+delete i iskljucim explorer.exe pomocu alt+tab vratim se na command prompt i obrisem |
haha bega nemoj ba past ce mu sistem pa i taj belaj
Skini TuneUP shreeder i brishes shta oches !
skini sa neta program se zove unloker bgm sve brise sta oces www.unlocker.com
mAriNe je napisao/la:
smijesno?
btw. skini program Copy Lock.. mozes obrisat sve.. ama bas sve
dl: http://www.brothersoft.com/copylock-download-1157.html
haha bega nemoj ba past ce mu sistem |
smijesno?
btw. skini program Copy Lock.. mozes obrisat sve.. ama bas sve

dl: http://www.brothersoft.com/copylock-download-1157.html
TomaN je napisao/la:
da i ovo a imas sta ti radi trenutno na komp....i iskljucis ....a pokusaj rr komp....
| Skini TuneUP |
da i ovo a imas sta ti radi trenutno na komp....i iskljucis ....a pokusaj rr komp....
http://download1us.softpedia.com/dl/10b466b34303c0aff74b519225fe9f98/481b8a66/100068439/software/system/unlocker1.8.6.exe
pinky ti je reko sta trbas skinuti, evo ti direktan link
verzija je trial, zato sto je na g.ba warez zabranjen
ako hoces full obrati mi se na pm
pinky ti je reko sta trbas skinuti, evo ti direktan link
verzija je trial, zato sto je na g.ba warez zabranjen
ako hoces full obrati mi se na pm
1. Skini program Unlocker (http://kratkiurl.bh-com.net/unlocker) - besplatan je, nije warez
2. Instaliraj
3. Desnim dugmetom misha klikni na tu datoteku, pa klikni na Unlocker
4. a) Kada se otvori novi prozor, vidjeces opciju No action, ti klkni na to i izaberi Delete, pa klikni na OK.
b) Pokazace ti listu procesa koji koriste tu datoteku, dole vidis opciju brisanje, pa klikni Unlock all
Pod 4 imas a i b, jer ako pokaze da neki proces koristi taj fajl, citaj b, a ako ne koristi, citaj a.
Tada je datoteka obrisana!
2. Instaliraj
3. Desnim dugmetom misha klikni na tu datoteku, pa klikni na Unlocker
4. a) Kada se otvori novi prozor, vidjeces opciju No action, ti klkni na to i izaberi Delete, pa klikni na OK.
b) Pokazace ti listu procesa koji koriste tu datoteku, dole vidis opciju brisanje, pa klikni Unlock all
Pod 4 imas a i b, jer ako pokaze da neki proces koristi taj fajl, citaj b, a ako ne koristi, citaj a.
Tada je datoteka obrisana!
ne mora nista da skida od programa . . .
kazes da mapu hoces da izbrises a pise ti "cannot remove folder it is being used by another person or program", to znaci da vjerovatno ti je pokrenut CS ako se o toj igri radi, znaci ugasis cs i onda je lagano izbrises , moze ti biti mozda da je ta mapa skinuta u neke folder koji si napravio da ti se share sa nekim tj da si ga ponudio na upload na sa kompa . . . skini pjesmu s neta na desktop pa je pokreni preko winampa il nekog drugog programa pa ces vidit da ce ti isto to napisat . . . znaci samo ugasi program tj. igru koja ima veze sa tom mapom i to je to
kazes da mapu hoces da izbrises a pise ti "cannot remove folder it is being used by another person or program", to znaci da vjerovatno ti je pokrenut CS ako se o toj igri radi, znaci ugasis cs i onda je lagano izbrises , moze ti biti mozda da je ta mapa skinuta u neke folder koji si napravio da ti se share sa nekim tj da si ga ponudio na upload na sa kompa . . . skini pjesmu s neta na desktop pa je pokreni preko winampa il nekog drugog programa pa ces vidit da ce ti isto to napisat . . . znaci samo ugasi program tj. igru koja ima veze sa tom mapom i to je to
rr comp
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.