Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

msn 9.0

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 30.04.2008. u 16:10

sve je receno... treba samo dl link, i da nije BETA nego FULL!!
http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/Windows-Live-Messenger-9.shtml
ajd da ne otvaram novu temu jel moze neko meni da pomogne u vezi msna.. nemogu nikako da udjem na msn .
reinstaliro par puta msn . skeniro sa antivirusom . i svaki put kad hocu da se ulogujem bude 10ak sekudni ono singing in .i onda mi msn postane ono not responding ??
Sta da radim

@ bibuna udari se necim twrdim u glavu !!

pomozi ako znas - ako ne nepisi nista !

Zadnji edit: 30.04.08 u 16:54:39

ajd da ne otvaram novu temu jel moze neko meni da pomogne u vezi msna.. nemogu nikako da udjem na msn .
reinstaliro par puta msn . skeniro sa antivirusom . i svaki put kad hocu da se ulogujem bude 10ak sekudni ono singing in .i onda mi msn postane ono not responding ??
Sta da radim
taRiK je napisao/la:
Sta da radim

mozda konekcija slaba mozda beta mozda nije comp za tebe...
nema jarane full,samo beta,koja je usput receno "nesigurna" jer ne loginira uvijek uspjesno...moj savjet ako nemas brz net,nemoj ni instalirati betu.
Million tema bilo.....

opcija

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.