Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ne kontam ???

237 pregleda · 15 odgovora · otvorena 25.04.2008. u 02:13

e ovako prvo da vas sve pozdravim zelim malu uslugu ako moze neko da mi pomogne
naime juce sad reinstall-irao sistem i sve mi se pobrisalo,danas sam instalirao WoW i kaze ovako ,,World of Warcraft was unable to start up 3D acceleration.Please make sure DirectX 9.0c is installed and your video drivers are up to date.,,
to je to nikako ne kontam sta da uradim i nemojte spamovati molim vas

unapred hvala
Instaliraj DirectX 9.0c i drivere svoje graficke .
pise ti :
da provjeris dali je instaliran Direct X, i da li su updejtovani video driveri,
znaci pregledaj drivere i instaliraj Direct X...
pa javi jel sve uredu...
directx imam ali drivere ne znam kako jel to dobijem sa grafickom ili trebam posebno skidati ??
               LuCAss je napisao/la:
directx imam ali drivere ne znam kako jel to dobijem sa grafickom ili trebam posebno skidati ??

Imas na CD-u koji ti je dosao uz komp ako si ga novog uzimao.Znaci CD-e sa driverima tvoje grafe.
               LuCAss je napisao/la:

ako ti nisu dosli sa kompjuterom, skidaj sa neta !
uf ja se bas u to ne razumem valja sad to traziti jbt ja cak ni drivere ne znam instalirati cccc kaka sam propalica

Post dobio aplauz od FataL

LuCAss je napisao/la:
uf ja se bas u to ne razumem valja sad to traziti jbt ja cak ni drivere ne znam instalirati cccc kaka sam propalica

ew i od mene aplauz
ma kupio sam nov komp ali svejedno kad se ne razumem ko zna sta cu ja instalirati jel ima neko od vas MSN da mi preko njega objasni ako moze
               LuCAss je napisao/la:
ma kupio sam nov komp ali svejedno kad se ne razumem ko zna sta cu ja instalirati jel ima neko od vas MSN da mi preko njega objasni ako moze

Vidi koja ti je graficka i napisi ovdje i neko ce ti naci driver za nju i link za download 9.0 c-a

Et' ako ti ko stavi to ima 20 bodova od mene
Kad skontas javi se ,salim se

Reinstaliraj sve ili obrisi iz ADD Remova,pa ponovo lagano sve fino instaliraj..Ili dovedi nekoga od prijatelja da ti to srede,ako ti vech neznas,s'vremenom ces nauciti
pa jesili instalirao drivere od graficke , i jel ti se to pojavi na svakoj igri ili samo na WoW-u

btw : ako nisi instalirao drivere on da ih instaliraj i ako nemas tu directX 9.0 skini sa neta....
Instaliraj DirectX 9.0c i moras install drivere svoje graficke eto od mene pozZ ako ne bude radilo ev moj msn [email uklonjen] igram wowa 4godine

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.