Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 13 bodova

Temperatura - MCP ??

206 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.04.2008. u 17:08

Pozdrav raja,evo nesto sam beze gledao Temperaturu racunara sve mi je OK,ali samo me zanima za sta je ovaj MCP ..Imam na grafickoj neke zeljezne plocice koje ja mislim sluze za hladzenje ( valjda )..A graficka mi je ATI RADEON X1300 512MB DDR2,i nema na sebi COOLER,u racunaru imam COOLER za PROCESOR + COOLER koji sam kupio beze i stavio u kuciste da mi hladi GRAFICKU..E sad ako mi neko moze objasniti sta je MCP,ipak mislim da nije dobro da bude 70-71°C..Hvala

EVO SS :
.ryL je napisao/la:
daj nam veci ss...nevidi se nista

Vidi li se sada
lowe`valleo je napisao/la:
Vidi li se sada

da vidi se
D4L je napisao/la:
da vidi se

Kakav spamer,ALLAH te nagradio
Nekontam.

Ja mislim da je 70 prosjecna temperatura

Ali ako nije prosjecna, onda ako mislis da je previse velika temperatura , to moze biti do napajanja , ili ti neradi coler jedan jer imas sigurno dosta onih malih colera

GL nadam se da sam ti pomogo
Nemoj date to zabrinjava sto ti nema cooler graficka jer je te metalne polocice kako ih ti nazivas to je pasivno hladjenje i temperatura ti je za takvo hladjenje malo iznad prosjeka!
pa to ti je coller od maticne (pasivni) , ja na maticnoj M2N-SLI imam onu kao cijev za hlađenje ... e sad ti ne bih znao reci koja je temeratura prosjecna
ErrOr.4 je napisao/la:
pa to ti je coller od maticne (pasivni) , ja na maticnoj M2N-SLI imam onu kao cijev za hlađenje ... e sad ti ne bih znao reci koja je temeratura prosjecna

Napravio sam,imao sam jedan COOLER koji nije nishta hladio,davno ga kupio nekad i ubacio u racunar medjutim premjestio sam ga ispod graficke sa desne strane i ocistio prasinu iz racunara sada mi je 45-46 ...

Zadnji edit: 25.04.08 u 01:44:48

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.