Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WOW problem

196 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.04.2008. u 17:38

Eh ovako jutros igram wow-a i najednom disconect me haj nije problem i ranije se deshava ja da se konektujem i ne udje u moj acc pise disconected.
Onda fino idem na sajt od servera www.toxic-wow.net

Da vidim jesam li mozda banovan ja provjeri nisam
haj reko odo opet probat da se coonect nece opet ja napravi drugi acc opet ista frka. Pa ja onda fino repair ono ga repair i opet nece . Stacu onda ja fino realm listu napravi i opet nece ,
onda ja da vidim opet na sajtu kad ono tam na mid rated serveru nema nikog na kojim ja igram a na low ratedu i na high ratedu puno .

Sad me zanima zasto ja se i sa novim acc-om nemogu da konektujem PLS help

Admini sry zbog teme
sry nemam za edita , ne bod , nego admina , al nije bitno , mislio sam na pm.. al se zbunio sry na postu..
Mogu ce je da neko ima tovj pasword pa kada si ti u igri on udje i izbaci tebe i kada ti udjes izbacis nega i kada on udje izbaci tebe i kada ti udjes izbacis njega!
               slesH je napisao/la:
Mogu ce je da neko ima tovj pasword pa kada si ti u igri on udje i izbaci tebe i kada ti udjes izbacis nega i kada on udje izbaci tebe i kada ti udjes izbacis njega!

ljolj pa napravio sam bio novi acc
da si banovan pisalo bi ti...a to discconect moze biti samo do tog servera, jer ti je navnodno bilo uredu prije.. probaj sacekat koji dan ili slicno, kao sto si rekao nema nikog na serveru tvom, znaci da je do servera..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.