Diskusija
Wow - vodic ?
0 pregleda · 14 odgovora
Ne mogu da vjerujem pa svaka druga tema je "Wow pomoc" "wow vodici " "wow ovo wow ono"...
Edit: haha oke, nek ti je sretno
Edit: haha oke, nek ti je sretno
eLD0R- je napisao/la:
Jeli sam ja kriv što je wow najpopularniji ?
Inače, ovo je gamers.ba, a ne fanart.ba ili counterstrike.ba, tako da ne moraš što govorit.
A guide mi je potreban, čisto jer možda sam resto shaman, nemam golda a ne mogu farmat, osim dailya ?
| Ne mogu da vjerujem pa svaka druga tema je "Wow pomoc" "wow vodici " "wow ovo wow ono"... |
Jeli sam ja kriv što je wow najpopularniji ?
Inače, ovo je gamers.ba, a ne fanart.ba ili counterstrike.ba, tako da ne moraš što govorit.
A guide mi je potreban, čisto jer možda sam resto shaman, nemam golda a ne mogu farmat, osim dailya ?
PM
andrija15 je napisao/la:
aj ne davi poslao si mi 5 poruka bez smisla, i jos link ne vlaja. NE SALJI MI PM HVALA
| PM |
aj ne davi poslao si mi 5 poruka bez smisla, i jos link ne vlaja. NE SALJI MI PM HVALA
Myah je napisao/la:
registruj se
| aj ne davi poslao si mi 5 poruka bez smisla, i jos link ne vlaja. NE SALJI MI PM HVALA |
registruj se
dobro bi dosao jedan wow vodic
Nije "WarcraftWealth", ali mozda pomogne
Warcraft Riches: Derek's Gold Mastery Guide E-Book
Stranica
"100% Legit! - No Hacks, Bots, Exploits" - Tako kaze covjek
Warcraft Riches: Derek's Gold Mastery Guide E-Book
Stranica
"100% Legit! - No Hacks, Bots, Exploits" - Tako kaze covjek
Pazi wow vodic ti nece nista pomoci , ako mislis na lvling guide i tako to , posto ti treba 3 mjeseca da samo citas guiide ako mislis da radis po njemu , i vise ces vremena izgubuiti na to nego sto ces sam skontati igrom
ako si 70 imas 20 laganih questova u bladse edge i isle of quelll.... novo ostrvo a to ti je nekih 400 golda po danu za 2 sata
ako si 70 imas 20 laganih questova u bladse edge i isle of quelll.... novo ostrvo a to ti je nekih 400 golda po danu za 2 sata
BloodSeeker. je napisao/la:
A kad bih znao kako, i imam , 2 70's ali hocu sa shammyem ( resto )
| Pazi wow vodic ti nece nista pomoci , ako mislis na lvling guide i tako to , posto ti treba 3 mjeseca da samo citas guiide ako mislis da radis po njemu , i vise ces vremena izgubuiti na to nego sto ces sam skontati igrom ako si 70 imas 20 laganih questova u bladse edge i isle of quelll.... novo ostrvo a to ti je nekih 400 golda po danu za 2 sata |
A kad bih znao kako, i imam , 2 70's ali hocu sa shammyem ( resto )
Myah je napisao/la:
Sta bolan kad bi znao kako ? Jesi li bio na novom ostrvu ? Uvijek imas po 50 ljudi , ako si nesposoban da sam ubijes kripove koje bi lik na 60 lvl bio u stanju da ubije onda nadji nekoga ko radi questove a uvijek ih ima bar 10 da rade i udji u grupu , ako ni za to nisi sposoban prestani igrati i postedi nas ovakvih tema...
| A kad bih znao kako, i imam , 2 70's ali hocu sa shammyem ( resto ) |
Sta bolan kad bi znao kako ? Jesi li bio na novom ostrvu ? Uvijek imas po 50 ljudi , ako si nesposoban da sam ubijes kripove koje bi lik na 60 lvl bio u stanju da ubije onda nadji nekoga ko radi questove a uvijek ih ima bar 10 da rade i udji u grupu , ako ni za to nisi sposoban prestani igrati i postedi nas ovakvih tema...
BloodSeeker. je napisao/la:
Ne shvacam sto ti preokreces temu ?
Ja sam trazio jedno, il daj il nemoras nis postat.
| Sta bolan kad bi znao kako ? Jesi li bio na novom ostrvu ? Uvijek imas po 50 ljudi , ako si nesposoban da sam ubijes kripove koje bi lik na 60 lvl bio u stanju da ubije onda nadji nekoga ko radi questove a uvijek ih ima bar 10 da rade i udji u grupu , ako ni za to nisi sposoban prestani igrati i postedi nas ovakvih tema... |
Ne shvacam sto ti preokreces temu ?
Ja sam trazio jedno, il daj il nemoras nis postat.
chemical je jednom dawno postawio temu za wow wodic , nema razloga da se dize opet !
priyatno
priyatno
hypNotic je napisao/la:
isse b0ze kakvih ovdje postoji ... b0ze daj mu snage da prezivi
| chemical je jednom dawno postawio temu za wow wodic , nema razloga da se dize opet ! priyatno |
isse b0ze kakvih ovdje postoji ... b0ze daj mu snage da prezivi
Dragi Myah,
ja bi se dobro zamislio prije nego bi poceo traziti za download vodich koji se placa. Jer ako uzmemo u obzir da su warez zabranjeni na forumu, ti imas veoma dobre sanse da budesh banovan, ukoliko admini skontaju da je ovo ustvari warez.
kako je warez?
ako uzmesh definiciju wareza s Urban dictionary-a onda
"Warez
Warez is a general word to describe all forms of pirated movies, programs, games, mp3s, ebooks and any other type of copyrighted electronic product you can download."
A ti trazish upravo to, dakle ilegalnu kopiju copyrighted *****ijala...
p.s. pogledaj druge definicije warez-a .. ugl copyrighted *****ijal..
ja bi se dobro zamislio prije nego bi poceo traziti za download vodich koji se placa. Jer ako uzmemo u obzir da su warez zabranjeni na forumu, ti imas veoma dobre sanse da budesh banovan, ukoliko admini skontaju da je ovo ustvari warez.
kako je warez?
ako uzmesh definiciju wareza s Urban dictionary-a onda
"Warez
Warez is a general word to describe all forms of pirated movies, programs, games, mp3s, ebooks and any other type of copyrighted electronic product you can download."
A ti trazish upravo to, dakle ilegalnu kopiju copyrighted *****ijala...
p.s. pogledaj druge definicije warez-a .. ugl copyrighted *****ijal..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.