Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 35 bodova

Problem s pc-om

232 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.04.2008. u 13:07

Vec par dana imam problem..

u donjem desnom cosku mi se pojavi baloncic

"System Alert

nesto kao imam spyware i da skinem virusHeat"

Ja necu da skidam taj klinac,jer imam zastitu od spyware-a i tih sranja..skenirao sam racunar par puta s ad-awareom i spybotom i identifikuje mi taj virusheat kao spyware,ja obrisem sve to immunize se i sve,ali opet kad god upalim racunar stoji taj mali klinac dole i svakih 5 minuta izbaci isti baloncic..

da mi netko pomogne kako da ukinem taj baloncic i tu ikonicu malenu ?
to ce ti najbolje rijesti kasperski

ako hoces link za download pm me
I meni se desila potpuno ista stvar... Eh ovako ces.. Kad ti ga Ad Aware prepozna, zapisi lokaciju gdje se nalazi... I onda ga pokusaj rucno izbrisati u safe modu... Tako sam ja uspio...
               KillaOR je napisao/la:
I meni se desila potpuno ista stvar... Eh ovako ces.. Kad ti ga Ad Aware prepozna, zapisi lokaciju gdje se nalazi... I onda ga pokusaj rucno izbrisati u safe modu... Tako sam ja uspio...

Jucer sam skenirao,on je prepoznao ja sam izbrisao misleci da se nece vise pojavljivat,sad kad skeniram ne nadje mi nista ..
               AmphetamiNe je napisao/la:
Jucer sam skenirao,on je prepoznao ja sam izbrisao misleci da se nece vise pojavljivat,sad kad skeniram ne nadje mi nista ..

Idi na Process-Watch, pa onda Scan all... Eh kad to uradis, skroliraj dole, i vidjet ces neki proces koji je oznacen ikonicom( zuti trokut sa usklicnikom unutra)... Otkrij mu lokaciju i izbrisi u safe modu...

skoro isti problem sam imao, nije to ništa strašno.....
moraš "pročešljati" registry. preporučio bih ti TweakNow RegCleaner....možeš download-ovati trial verziju i vidjeti da li ti odgovara.
znači prvo antivirus scan, pa ad aware scan, pa registry scan i balonćić bi ti trebao nestati....
meni se to dogadjalo
samo je meni izbacivalo internet explorer i nesto je govorio :
"skini ovaj program da se rjesis tog virusa ..etc..."
i ja sam skino spy bot Search and destroy

evo ako hoces

http://www.download.com/3001-8022_4-10804822.html
i upute kako ga koristiti
http://warez.ba/forum/viewtopic.php?f=73&t=747
sve ja napiso

i sad kad to uradis ,najbolje ti je skinut nod32 i fix za njega
i skeniraj jos jednom njim ,restartaj kompjuter i radi po zelji

probaj pa javi

ma jarane ima i meni 100 baloncica.. pustio to sta ti smeta
joj nema tog anti virusa koji ce to sranje da ukine...
naj bolje bi ti bilo da ti pc formatiras ... te nema nikakvi baloncica a i brzi je... pa ti sad vidi sta ces i kako ces...to je ipak naj jednostavnije...
               RzA- je napisao/la:
to ce ti najbolje rijesti kasperski

ako hoces link za download pm me

Znas li ti koliko Kaspersky uspori racunar,i koliko uzima RAMA ..Instaliraj Avast i Ad-Aware SE Professional i pokusaj onda skenirati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.