Nisam siguran da je bit problema u igri, al evo , dakle 10-ak minuta nakon sto sam zapoceo igru ona zabloka pojavi mi se crno i nemogu apsolutno nista da ucinim da se vratim na radnu povrsinu jedino sto mi preostaje jest da restartujem komp. neznam jeli problem u konf. kompa ili sto evo konf.: intel pentium 4 cpu 2,8 GHz 2GB RAM , grafička ATI Radeon 1650 pro.
Pitanje
Riješeno
COD4
237 pregleda · 12 odgovora · otvorena 20.04.2008. u 10:11
mozda jer ti se komp previse grije,preporucuje vazdusno hladjenje 
ako znas sta je to xD

ako znas sta je to xD
http://www.systemrequirementslab.com
i odes na "can you run it" i trazis igru i vidis mozel ti , do cega je itd...
i odes na "can you run it" i trazis igru i vidis mozel ti , do cega je itd...
Kiseljak je napisao/la:
tnx
| http://www.systemrequirementslab.com i odes na "can you run it" i trazis igru i vidis mozel ti , do cega je itd... |
tnx
negdije je u sredini, valjda je problem u necem drugom ako ima jos kakvih ideja...
mozes sa trom grafickom igrati, ne sve bas nabolje ali se moze bez ikakvih kocenja itd. imao sam istu graficku, islo je bez kocenja, znaci problem je potpuno drugi. pregledaj malo temperature, itd
Otvoris prozor ili balkon. Otvoris centralnu nek je promaha hladi.. Ja tako preko ljeta.. sparina samo se gasi racunar..
i meni se isto desavalo sa cs-om. ja imam Ati 9600 pro
udzem igram malo i samo pc zatrza i ugasi se monitor
Rijesenje :
Skinuo sam neke nove drajvere za graficku, instalirao ih i sada je sve u refu
udzem igram malo i samo pc zatrza i ugasi se monitor
Rijesenje :
Skinuo sam neke nove drajvere za graficku, instalirao ih i sada je sve u refu
www.CODBIH.com
Da i ja sam probao nove drajvere install pa sam krive skinuo i o jadu se zabavio ima 3 sata
, ma pokusat cu nesto hvala veliko svima, ako jos kakvih ideja bude posaljite poruku da ne trpamo ovo ako rijesim problem javiti cu pa eto ako jos neko upadne u takve probleme nek vidi
, ma pokusat cu nesto hvala veliko svima, ako jos kakvih ideja bude posaljite poruku da ne trpamo ovo ako rijesim problem javiti cu pa eto ako jos neko upadne u takve probleme nek vidi
Pogledaj temperaturu kompa
Napojnu
Coolere
Napojnu
Coolere
ja sam vec upao ali sta se moze sada se moram cupati...............
ugradis mu klimu........i nemas problema..............
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.