Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW acc Mage i Paladin+lowbies

315 pregleda · 16 odgovora · otvorena 15.04.2008. u 20:55

Prodajm WoW account 2 like lvl 70
Mage: Sahataba
4/5 vangeful, sve vind iman 459 resilience 932spell dmg, 10.5k HP
ima i pve gear oko 1100 spell dmg 20% crit
45k honora saved
151badge of justice
800g + u banci mats u vrijednosti oko 2k
epic flying mount skoro sve rep exalted

Paladin: Xarfaxus
ima kara gear solidan nista posebno

samo njih 2 imaju to ime pa mozete na armoryu pogledat ako vas zanimaju detalji
game time je so 22.05.2008.
oba su spremna za transfer

nadam se da nije problem sto sam iz hrvatske
cijena je 200Eura (1500KN kod nas)

Mail: [email uklonjen]
kupoprodaja.php

+ ovo je BH Gaming Community a ne HR ili YU (srbija)
Sminkica je char , nema shta

Al cinjenica je da ja neam para , da placam orginal , a ne 200 eura :\'(

EDIT

nadam se da nije problem sto sam iz hrvatske
cijena je 200Eura (1500KN kod nas)

Pa mogao si navest i km-ovima = )

Zadnji edit: 15.04.08 u 21:06:33

ispricavam se ako sam stavio na krivo mjesto, a za post gore nigdje ne pise da je iskljucivo bosanski forum i da je drugima zabranjeno
skalou je napisao/la:
kupoprodaja.php

a ovo je nacionalisticki site? zasto ne pise onda lijepo da nama hrvatima i ostalim nacijama zabranjen pristup site-u i forumu.

Eto molim admina ako smeta nekom sto sam Hrvat neka obrise moj acc. Sry na spamu

EDIT: @~m3n1c~ Koliko ja znam danas se moze poslati novce preko banke, ili nekako drugacije, ugl. mozda sam i ja krivo reagirao ali opet, sramota da se takve stvari jos desavaju, ne govorim sada za ovog lika nego za opcenito na g.ba kolko puta su mi opsovali mrtve i da sam ustasa smrdljivi i takve gluposti samo zato sto sam iz Hrvatske. Ne zelim voditi o tome raspravu na forumu. Ovo je gaming site

Zadnji edit: 15.04.08 u 21:11:11

SySteM.eRrOr je napisao/la:
a ovo je nacionalisticki site? zasto ne pise onda lijepo da nama hrvatima i ostalim nacijama zabranjen pristup site-u i forumu.

Eto molim admina ako smeta nekom sto sam Hrvat neka obrise moj acc. Sry na spamu

nije momak mislio odmah na nacionalisticku osnovu.. mozda je mislio posto je iz hrvatke kako ce mu dati pare i to ako hoce ko da kupi... nemoj zakljucivati prerano
Nisam bas kompetentan , posto sam pocetnik u wowu al ne vidim da pise na kom' serveru su ( ili su mi oci ubagane XD )
i ako moze link sa armorya !
skalou je napisao/la:
kupoprodaja.php

takoder sam se naso ovdje uvrijeden....zar mi hrvati treba da budemo protjerani sa sajta??
skalou je napisao/la:
kupoprodaja.php

za pametnjakovic.php @ Lamers.ba

+ ovo je prije svega gaming, a ne nacionalisticki comunity ...

@OP: Sretao sam se s ljudima iz "Robin Hood" po battlegrounds... samo smo bili na suprotnim stranama Warsong Gulcha ^^

Zadnji edit: 15.04.08 u 21:16:45

sahataba je napisao/la:
ispricavam se ako sam stavio na krivo mjesto, a za post gore nigdje ne pise da je iskljucivo bosanski forum i da je drugima zabranjeno

nisam rekao da je iskljucivo BH forum, u sustini jeste, neki 98% - 99%. a pogotovo nisam rekao da je drugima zabranjeno.

kthnxbye

@svima koji su me citirali, izvinite ako sam vas uvrijedio, ali na to nisam ni pomislio, vec na to da ce tesko prodati ovdje acc (na gamers.ba)

@cloud: PSSSSSSSSSSSSSSST

Zadnji edit: 15.04.08 u 21:16:48

Joj joj,ja Hrvat ja Srbin ja Bosnjak,daj ba vise sta se samo prepirete oko gluposti sta je sa vama.
Isto djeca naka stfu all .

@topic

Qme kod nas ce ti rijetko ko dati tolike pare,ne samo kod nas vec i u Hrvatskoj,pokusaj sa ebay ili sa necim sl.

Zadnji edit: 15.04.08 u 21:17:54

da znam hvala na savjetu htio sam samo vidit ima li ko iz blizih krajeva
Wertu je napisao/la:
Joj joj,ja Hrvat ja Srbin ja Bosnjak,daj ba vise sta se samo prepirete oko gluposti sta je sa vama.
Isto djeca naka stfu all .

@topic

Qme kod nas ce ti rijetko ko dati tolike pare,ne samo kod nas vec i u Hrvatskoj,pokusaj sa ebay ili sa necim sl.

a dašta su nego djeca...osim toga da ti ovde neko dijete, ima 200E=400KM, to moš mačku o rep okačit...
a i da ima sumnjam da bi ti netko dao pare za neki acc.
Smiješno mi davati tolike pare radi igre, bolje kupiti majcu, patike, farmerke, hosting, Izaći par puta ( moze dosta za te pare ), i mnogo stvari se moze uraditi za 200 eura ...

Nisam nikad igrao wow, niti bi zelio ...

Sa srecom da ti to prodas, al ko god da kupi je malouman
nisi igra pa znam da ti izgleda puno al to je realna cijena a sto se tice toga da ti izgleda pune jedan lik je dobija 7000eura za account
ja sad triban lovu i dosta mi je wow-a al san potrosija toliko vrimena na tu igru da je 200eura jako jako mala cifra za ono sto san moga imat da san dobija euro po satu sto ces tako je to u zivotu
Fr0sT je napisao/la:
Sa srecom da ti to prodas, al ko god da kupi je malouman

Mah qme nije bas tako,neki daju pare za auta,neki za motore,neki za novcice,neki za bedzeve a neki za igrice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.