Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mozzila i IE! Bug ili nešto drugo?

165 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.04.2008. u 19:10

Iako je -sLLayer- postavio ovu temu danas vidim da niko nije stavio prikladan odgovor, pa ču ja sad malo bolje pojasniti.
Mozzila koja je moj default browser u posljednje vrijeme postaje pravi problem. No nije samo stvar u mozzili... također mi skoro svako dvadeset minuta izbacuje Error report u vezi IE. Znači, da se vratim na mozzilu, koja nekad uopšte ne reaguje na kliktanje. Dva uzastopna brza klika ljevim djelom miša ne djeluju pa moram ići Start-Log off-Log off pa ponovo Logg on, što može biti problem jer vrlo često radim pa moram usred posla izaći.
A možda prije mjesec dva ovaj IE error report mi je zablokirao sistem. Ja kliknem dont send i zaledi se sve, pa morao čekati puna četiri sata da se odledi pa da odem na sistem restore.

MOLIM VAS:
Mojne mi odgovora:...reinstal...
opera najjači browser...
....skini ovu verziju
Hvala
P.S.
Admini molim vas da onog tko mi pomogne aplauz mu udjelite...
#1 nije mozzila vec mozilla
#2 nisi kako treba objasnio... na kakvo klikanje ne reaguje.. kad klikas na sliku , flash dugme ili tekst?
http://filehippo.com/download_hijackthis/

skini skeniraj i izbbrisi sve sto ti prikaze i raditi ce....
i skini ovaj antivirus www.antivir.com i sve ti ocisti....ostalo je sve smece....tnx.

sorry sto nisam edit, neam bodova...:S
znam kako se osjecas i meni nekad nece da udje kilkam ko lud al nece da je otvori i nekadbas kad surfam izbaci neki eror i ima plavi gubic pise restart ja sam skino ovu beta 3.5 verziju i to mii se desava...al dok sam imao onu 2.2.0a nije izbacivala eror..

pvakop uradi uninstal mozzilu skino ovu verziju 2.0 i bice sve ok

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.