zna li neko sta je bilo sa bih sec
ima 4-5 dana ulazim
prvo bilo suspendet site
a sada ne radi
et ga 17 bobu
ima 4-5 dana ulazim
prvo bilo suspendet site
a sada ne radi
et ga 17 bobu
1 pregled · 16 odgovora · otvorena 14.04.2008. u 04:23
| chusta ukino ? razlog ti necu reci |

Zadnji edit: 13.04.08 u 22:27:03
Nije platio host... |

Zadnji edit: 13.04.08 u 22:29:42
| Site je suspendovan zato sto je kupljen sa hacked karticama btw ili hacked host kako vec ocete ! uglavnom host nije bio legalan tako da znate !!! .... to je kao obicni Hacking Forum !!! www.real-forum.net .... imate i to samo je na engleskom ... tako da znate .. bavim se ovim citav zivot ... sto se tice hakanja i slicnih stvari ako nekog interesuje nesto ima msn u profilu P.S L[m] |
Zadnji edit: 13.04.08 u 23:03:51
Zadnji edit: 13.04.08 u 23:25:27
| Brate ja nisam ljubomoran oces da vidis sta je real forum ?? da ga napravim samo sto ce biti legal i Pitaj XXX-FIRE'a ili oxygena sta sam im ja davao na forumu samo nick mi je bio h4x imao je najvise kartica od mene sto se svega tice .. tako da molim te psssttt edit : np ... samo ti kazem raspitaj se prije nego kazes nesto .. edit2: molim vas ne trazite mi kartica .... ako mi se cefne dacu vam ako ne .... necu tako da ... idite na hacking forum i dobit cete kartice ovo je gaming forum ... |

| covek popio i zbunio se, pa uplodovao crne slike ! |
| Brate ja nisam ljubomoran oces da vidis sta je real forum ?? da ga napravim samo sto ce biti legal i Pitaj XXX-FIRE'a ili oxygena sta sam im ja davao na forumu samo nick mi je bio h4x imao je najvise kartica od mene sto se svega tice .. tako da molim te psssttt edit : np ... samo ti kazem raspitaj se prije nego kazes nesto .. edit2: molim vas ne trazite mi kartica .... ako mi se cefne dacu vam ako ne .... necu tako da ... idite na hacking forum i dobit cete kartice ovo je gaming forum ... |
Zadnji edit: 17.04.08 u 23:07:55
za to sto govoris sto se tice sajta foruma cega vec nije bitno
? oces da vidis da napravim ima da bude forum online 1-2 godine minimalac ... samo je problem sto je to meni mrsko placati... a i situacija nije nesto sto se tice love ...Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.