Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs nishan

312 pregleda · 16 odgovora · otvorena 13.04.2008. u 18:56

ja se izvinjavam admini moram temu novu postaviti posto mi jutros nije niko odg za nishan samo za steam srz zbog ovoga ali hitno mi je
kada pucam npr sa kalashom ili m41 nepuca mi tacno kroz nishan nego na gornju crticu nishana
neznam tako igrati posto sam se naviko da puca kroz sredinu ja nista nisam diro u vezi nishana neznam sta bi odjednom
molim vas ko zna to da mi puca kroz sredinu neka napise
hvala
nemojte samo reinstal cs
t3p$1j4 je napisao/la:
jel ti puca kroz gornju kad je rafal ili uvjek kad pucas?

kroz gornju.. uvjek i kad rafalam ma uvjek
e sorry ... samo da usput pitam da li se moze nisan iskljuciti dok igram ... znaci da ga nema u igri i kako da ga kasnije vratim ?
cl_dynamiccrosshair 0
cl_observercrosshair 0

mjenjaj neke nisane stavi mali srednji velki i auto size

ako nista reinstal cs

ili promjeni rezoluciju et toliko od mene
nadam se da ce ti pomoci

zzZ
Z400V je napisao/la:
e sorry ... samo da usput pitam da li se moze nisan iskljuciti dok igram ... znaci da ga nema u igri i kako da ga kasnije vratim ?

ja mislim da nemoze mozes isljuciti sve radar i dole hP ali za nisan ja nikad nisam cuo jesino uzimi awp i ownaj bez nisana
Z400V je napisao/la:

iskljucit ga nemozes.
Z400V je napisao/la:

moze
ukljuci transculent i kucaj cl_crosair ili kako vec i stavi black
probaj da ti nije namesteno software mode jel sa software mode ima taj problem

a i probaj obrisati

config.cfg
&
userconfig.cfg

pa restartaj cs
Z400V je napisao/la:

adjust_crosshair (moras ovo kucati, da ti promjeni boju nisana)
cl_crosshair_color "0 0 0" (s ovim nemas nikako nisana, moras staviti navodne znakove xD)

adjust_crosshair ponovo vratis nisan
et

ili...
hud_draw 0 (nemas nista)
hud_draw 1 (vratis na normalu...)

joa ala-ala, ja uvijek tako igram
hehe pucam s gornjim dijelom nisana

Zadnji edit: 13.04.08 u 13:56:46

jaoj,nemojte se prosipati tako

pritisni ctrl + plus ili ctrl + minus i tako ces povecati ili smanjivati dok ne dodjes do tacnog
sta lupetate djabe! to nije do nikakvih configa nego do CSa !
pokusaj reainstal CS to mora pomoci
Z400V je napisao/la:

ma ukucaj jednostavno cl_croshaircolor "434q235432543" i onda ti ga nema...a kad hos da ga vratis samo cl_crosshair_color NPR "222 222 222"

odg na temu: ja mislim da ti kad kalasem rafalas..da ti obicno idu metci prema gore.....

PS: phanatic ne spamaj !!
Vidi ex_interp...
I obrisi cfg file
Ako ne,onda moras reinstall CS

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.