Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za...

245 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.04.2008. u 17:26

Eh ovako cuo sam da ima program za brojeve svih ljudi na svijetu i naravno da se moze skinuti ali neznam koji...e pa zelio bih da pravijerim tu informaciju i ako je tacna da mi date link za Download...

...

( TRAZIO SAM NA OPCIJI "TRAZI" ali nema...
Ocito si pogresno cuo ..... jer je to prosto ne mo gu ce
Vjerovatno ima, BIH ima svoj imenik i na internetu , na www.bhtelecom.ba , sad davno sam cackao o tome, ima neki world imenik , trazio sam od druga iz brisela broj i nasao, pokusaj na google upisati world sad ne znam kako se imenik kaze na engleskom.

U glavnom ako neko zna kako se kaze imenik nek posta, a prije imenika napises world , sto znaci svijetski.
Ako naletim na to poslat cu ti , a siguran sam da ima negdje na googleu.
killswitch je napisao/la:
Vjerovatno ima, BIH ima svoj imenik i na internetu , na www.bhtelecom.ba , sad davno sam cackao o tome, ima neki world imenik , trazio sam od druga iz brisela broj i nasao, pokusaj na google upisati world sad ne znam kako se imenik kaze na engleskom.

U glavnom ako neko zna kako se kaze imenik nek posta, a prije imenika napises world , sto znaci svijetski.
Ako naletim na to poslat cu ti , a siguran sam da ima negdje na googleu.

to bi ti bilo world phonebook na englenskom
http://www.phonebookoftheworld.com/
Strajker je napisao/la:
to bi ti bilo world phonebook na englenskom

Ne imenik se kaze directory ...
http://www.phonebookoftheworld.com/

Evo nasao sam , na compu imo zapisano , sto posto radi samo moras sve informacije tacno i regularno upisati , i pretraga ce funkcionisati!

Edit , falcon prije mene ...

Zadnji edit: 12.04.08 u 11:35:11

Nemojte se praviti ludi. Nijedan telekom ne smije bez tvog pristanaka javno objaviti broj, a pogotovo ne i ime i prezime.
Kada bi to uradili bankrotirali bi z*** optuzbi na osnovu narusavanja privatnosti. Ja bi ih prvi tuzio.

Taj od koga si cuo ili te slago ili je i on pogrsno cuo. nema trce.
Philosopher je napisao/la:
Nemojte se praviti ludi. Nijedan telekom ne smije bez tvog pristanaka javno objaviti broj, a pogotovo ne i ime i prezime.
Kada bi to uradili bankrotirali bi z*** optuzbi na osnovu narusavanja privatnosti. Ja bi ih prvi tuzio.

Zasto BH telekom objavljuje brojeve , pitas li se ?
Ja nazovem pitam za broj neke osobe, ili pitam neki broj i trazim da mi kaze ciji je , u nasoj drzavi je to dozvoljeno..

http://www.bhtelecom.ba/imenik_bht.html

Zasto mi mozemo pristupiti bilo kojem broju u bosni i hercegovini! Stvar je relativna , neki od brojeva su prekriveni i nema ih u imeniku na zahtjev korisnika, prema tome nemoj pricati nesto o cemu nisi dovoljno informisan.

Svaka drzava / grad ima svoj telefonski imenik.
Ima svoj telefonski imenik. ja nisam rekao da nema, ali sam rekao da nema pravo bez tvoje dozvole da taj broj javno izdaje.
Zasto nema mog broja? zato sto sam ja lijepo procitao ugovor i odma im rekao da ne zelim da se moj broj prikazuje.

Posto mog broja nema znaci nemaju svi brojevi svijeta.
Tacnije nema ih minimalno 33%. U americi svaka druga osoba trazi da se njihov broj ne prikazuje. isto vazi i za njemacku. Tot ti garantujem.

I bolje ti je da se sam informaises nego da meni pricas tu gluposti.
Hvala.
Ima svoj telefonski imenik. ja nisam rekao da nema, ali sam rekao da nema pravo bez tvoje dozvole da taj broj javno izdaje.
Zasto nema mog broja? zato sto sam ja lijepo procitao ugovor i odma im rekao da ne zelim da se moj broj prikazuje.

Posto mog broja nema znaci nemaju svi brojevi svijeta.
Tacnije nema ih minimalno 33%. U americi svaka druga osoba trazi da se njihov broj ne prikazuje. isto vazi i za njemacku. Tot ti garantujem.

I bolje ti je da se sam informaises nego da meni pricas tu gluposti.
Hvala.

Ako neko vec ima pristup telefonskom imeniku a vecina ljudi ima pristup, do je odma javno , ako svi imaju pristup logicno je.

Sam sam rekao da na zahtjev korisnika broj se moze izbaciti iz javnosti dakle prikaz tvog broja bilo gdje, 1182, ili bilo koji drugi imenik , ali samo na zahtjev korisnika , a takvih je malo.

A svaka drzava ima svoj imenik vec rekao ..

Ne budi smijesan, eto ti moj post pa vidi. Nasao sam od rahmetli nane broj. Sada ce oni zvat 4 miliona ljudi da pitaju hocemo li vas broj staviti u imenik. Svaka drzava ima to
needB je napisao/la:
Ne budi smijesan, eto ti moj post pa vidi. Nasao sam od rahmetli nane broj. Sada ce oni zvat 4 miliona ljudi da pitaju hocemo li vas broj staviti u imenik. Svaka drzava ima to

Ni jedan , ni drugi nisu mislili na to...a sto se tice bh imenika... tu su brojevi... samo onih koji su htjeli da im broj bude u imeniku(pitaju te kad prikljucujes fiksni)... npr. broj mog fiksnog nema u imeniku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.