Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Battlefield 2

190 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.04.2008. u 00:33

need HELP !
Postoji li neki lakši naćin da igram Bettlefield2 online od standardnog.Pokušavao sam da se nakačim na neki od 100 ponuđenih servera sa Login liste multiplayera,ali su to mahom sve klanovi i odmah me banuju ili su im ping-ovi previsoki za moj AP-Lan konekciju(max ping 100).Inače instaliran Bettlefield2 je piratski(da li to ima neke veze) ! Vidim na forumu raja spominje neki original CD key,pa zbog toga pitam !Ponekad uspijem da igram u nekom od ponuđenih klanova preko nekih hibridnih servera ali najviše dok ne uleti neki njihov član klana i tad me banuju!

zato molim pomoć, jer bih volio da igram sa našom rajom iz bosne !
imas bihnetov dcon server meni je kul dok sam se furo na bf .. =D

ip : 195.222.33.243:16567
               skalou je napisao/la:
http://ga.com.ba

tamo to igraju u vecem broju, ne vjerujem da ovdje ima ljudi da igra BF2 mozda onaj 4m1r . . .

HVALA TI NA TAKO BRZOM ODGOVORU A I POMOĆI, UGODNO BDIJENJE TI ŽELIM ,

PS:
POZ. IZ BRČKOG
               ned. je napisao/la:
imas bihnetov dcon server meni je kul dok sam se furo na bf .. =D

ip : 195.222.33.243:16567

upravo sam ukucao tvoj IP u prozor ''server name'' i klikno sam na ''join server'' ali mi javlja ''no server selected''
e bas sam konto igrat BF 2 al u shopu sam vidio BF2 i expanziju...jel mi oboje treba...i jeli ima jos neki patcheva ?
menso_osa je napisao/la:
upravo sam ukucao tvoj IP u prozor ''server name'' i klikno sam na ''join server'' ali mi javlja ''no server selected''

nije bf za tebe -.-

nisi izabrao server uopšte ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.