Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razer Copperhead problem....

0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.04.2008. u 23:13

eo vako imam razer copperhead , evo prije 20 minuta mi se 3 puta ugasio pa upalio sam , ugasi se na 4 sekunde....znali ko ucemu je problem ...jel mozda do drivera ili do misa...

imam garanciju jos....(u printexu)

Pa brate ako imas garanciju odnesi njima pa nek ti vide to....tako ti je najbolje,nevjerujem da je do drivera
http://gamers.ba/procitaj.php?forum=6&id=38719

evo ovde su nesto pricali o gasenju misa procitaj pa ti mozda nesto pomogne

Zadnji edit: 11.04.08 u 17:16:05

Do kabla je, ko sto si vidio copperhead ima veoma tanak kabl, velika je vjerovatnoca da se "sjebo".
Imam isti problem.
vidi da ti se nije sjebalo ono dugme ispod pa ti prekida, btw jel ti svjetli kad ti prekine??
to je 80% fabricka greska... ali ipak mi malo cudno...
najbolje ti je da odneses mis sa garancijom u printex pa nek oni vide sta je... nemoj samo sâm da pokusas da popravljas
batali to, ko sto rece bxm kabal najvjerovatnije...
To se meni prije desavalo samo probaj 3 puta da instal driver za to tako sam i ja kod mene ima jedna tipka connect do drzis i malo valjas mis po ppodlozi i to je to samo da driver raspozna to i sve ce da bude raga
tadre@mems. je napisao/la:
vidi da ti se nije sjebalo ono dugme ispod pa ti prekida, btw jel ti svjetli kad ti prekine??

ne svijteli , kad prekine
Moze bit da si kabl sjebo :S kabl 100% treba novi kabl i meni je tako na mx-u bilo...

Zadnji edit: 12.04.08 u 04:17:38

Rješenje
crko mis, meni bilo tako poslao u firmu nazad s garancijom, dobio novi.

@tadre kako bi mu svjetlio mis, vidis da gubi kontakt, to ti se kabel od savijanja jednostavno unistio i negdje dolazi do gubljenja kontakta, to ti je kao sa konektorom od slusalica, vjerojatno ti se i kod njih desilo da moras okretati malo lijevo desno u portu da bi ti radilo, tako i ovo.

Zadnji edit: 12.04.08 u 03:06:25

Negdje ti gubi kontakt ko sto i sam mozes skontat,ako vec imas garanciju odnesi im dole u servis i reci koji ti je problem i zdrao.
SySteM.eRrOr je napisao/la:
crko mis, meni bilo tako poslao u firmu nazad s garancijom, dobio novi.

@tadre kako bi mu svjetlio mis, vidis da gubi kontakt, to ti se kabel od savijanja jednostavno unistio i negdje dolazi do gubljenja kontakta, to ti je kao sa konektorom od slusalica, vjerojatno ti se i kod njih desilo da moras okretati malo lijevo desno u portu da bi ti radilo, tako i ovo.

meni se sjebalo dugme ono dole isto tako prekida, mjenja valjda one profile tako da ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.