Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MsN kvar mali

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.04.2008. u 23:23

E ovako raja kad ulazim na msn i hocu da udem na svoj kontakt a imam puno drugih kako da ih izbrisem ali pc mi je na hrvatski pa da mi prevedete

Eto probavo sam re-instal msn nepomaze

Hvala svima
imas tamo kad napises svaki mail dolje ispod zapamti, zapamti pw i adressu i auto log in..maknes ovo zapamti ili kako ti je vec neznam tacno i et ako si na to mislio...
*b4k3 je napisao/la:
imas tamo kad napises svaki mail dolje ispod zapamti, zapamti pw i adressu i auto log in..maknes ovo zapamti ili kako ti je vec neznam tacno i et ako si na to mislio...

a ima forget me da briše acount
pa to sam mu i napisao u prijevodu :S vidis da je rekao da mu je na hrvatskom sve :S
Znaci kad ulazim na msn pise mi moj msn eldin_triple_x ali ja sap npr hocu kenan.pro i ispod ima jos 10 msn-ova koje nekoristim kako da njih obrisem
KenO! je napisao/la:
Znaci kad ulazim na msn pise mi moj msn eldin_triple_x ali ja sap npr hocu kenan.pro i ispod ima jos 10 msn-ova koje nekoristim kako da njih obrisem

desni klik ..delete
KenO! je napisao/la:

klikneš na taj koji oćeš brisat i klik na (forget me) obriši
KenO! je napisao/la:

pa vidis sta sam ti gore napisao:S jos se potrudio da prevedem..
@patriot08 je mu sve rekao ti samo na eng :S....
patriot08 je napisao/la:
klikneš na taj koji oćeš brisat i klik na (forget me) obriši

ThX buraz ti si i pomogao admini lock temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.