Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

111 besplatnih programa DL

0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.04.2008. u 19:57

U proslom broju BUG-a kao "poklon" sam trebao dobiti CD na kojem je 111 besplatnih programa. Ali nazalost, nisam dobio CD posto sam dobio casopis BEZ CD-a (nisam kupio, vec ko poklon dobio s ovom firmom sto suradjujemo).
Ima li iko link za DL te programe ?
Sve ukupno (znaci rapid, speedyshare ali da nije u PARTOVIMA!!!).

pokusao sam naci ali nemogu, nema nigdje.

Pozz ^^
Imam ja DVD ( dvd je DL=dual layer ) pa cu ti uploadovati veceras, sve osim my sql ( jer je najtezi, mrsko mi cekati ). Ev sad cu poceti sa upload-om ako zelis ...

---------------------------------------------

edit: Ja cu ti uploadovati tih 110 programa ( 111. je my sql tezak neih 900 MB ) evo trenutno kopiram sa cd-a,a mislim da ima preko 1 GB

-------------------------------------------

Edit 2: Navratis kod mene i ja ti sprzim na dvd ? Ti meni samo kupis prazan DVD ?

Zadnji edit: 09.04.08 u 14:10:28

Imam ja DVD ( DL je=dual layer ) pa cu ti uploadovati veceras, sve osim my sql ( jer je najtezi, mrsko mi cekati ). Ev sad cu poceti sa upload-om ako zelis ...
Fr0sT je napisao/la:
Imam ja DVD ( DL je=dual layer ) pa cu ti uploadovati veceras, sve osim my sql ( jer je najtezi, mrsko mi cekati ). Ev sad cu poceti sa upload-om ako zelis ...

Jel programi, ili citav CD ?
Koliki su programi (MB, GB...)

btw, pogledaj guestbook upisao sam ti se

btw2, DL je download ILI dual layer. Mislis da cu ja napisati "treba mi link za dual layer od..." ?!?
Fr0sT je napisao/la:
Imam ja DVD ( dvd je DL=dual layer ) pa cu ti uploadovati veceras, sve osim my sql ( jer je najtezi, mrsko mi cekati ). Ev sad cu poceti sa upload-om ako zelis ...

---------------------------------------------

edit: Ja cu ti uploadovati tih 110 programa ( 111. je my sql tezak neih 900 MB ) evo trenutno kopiram sa cd-a,a mislim da ima preko 1 GB

U hebiga...
To je puno!
Jeftinije mi je da kupim casopis nego da to skidam...

Nema veze...
Lock temu admini!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.