Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Misimović odlazi

0 pregleda · 20 odgovora

Šta mislite o odlasku Misimovića iz repke?

U pravu je. 0 · 0%
Možemo mi i bez njega. 0 · 0%
baš je pi*ka. 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
mozemo i bez njega.nadam se da dolazi bolja zamjena

AL. s obzirom kakava nam je reprezentacija na zalost neocekujem nista bolje ,samo gore

http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=10678

eto tu malo detaljenije

Zadnji edit: 08.04.08 u 13:30:26

Mislim da je pametan sto ce on da se bori ko lav a da savez krade...
ma opcija 3 ...
AL JARANE NIJE TI OVO FORUM ZA TO !

Post dobio šamar od Schulz

steta velika reprezentacije tone lagano za ove sto govrore doce bolji , koi to , dje se krije ta vasa zvjezda ?

Zadnji edit: 08.04.08 u 13:29:32

viva-la-Bam je napisao/la:
steta velika reprezentacije tone lagano : (

potpisujem...

Post dobio šamar od Schulz

baš je pi*ka ja bi igro u repki da mi neplacaju .. posto ja treniram kosarku igrao bi za repku da mi neplacaju feninga jer volim taj sport isto tako mislim i za fudbal
Očito nemate pojma o bh-fudbalu...

Kakav bolji igrač, Misimović je odličan veznjak, nezamjenjiv.

Možda mu je ravan Pjanić, ali tek za par godina.
ma jede govna ba reprezentacija ga je i progurala dokle je dosao a sada on fol neka igracina .... cccc da nije reprzentacije on bi bio K U R C I N A
On je u pravu što odlazi , ali možemo mi i bez njega , tako da niko nije na gubitku.
argoN je napisao/la:
baš je pi*ka ja bi igro u repki da mi neplacaju .. posto ja treniram kosarku igrao bi za repku da mi neplacaju feninga jer volim taj sport isto tako mislim i za fudbal

sta kad se ozenis? dobijes djecu? tko ce ih hraniti, uzdrzavati? ti 100% neces s takvim stavom. Mora i Misimovic gledat na svoju buducnost, kako da zaradi i to sve. Ne osudujem ga sto je otisao, iako neznam pravi razlog.

Gledao sad na Obn-u na onim vijestima da odlazi.
Misimovica niko nemoze zamjeniti , bar ne u BIH zao mi je sto odlaz ali ispao je zenski spolni organ...

Sretno mu Vratice se on kad tad..
ako ode zenski spolni organ je prava... onaj ko voli svoju domovinu ne prestaje igrati za nju prije 34. godine...fuj!... i on i svi koji su otisli prije njega.. osim onih koji su zavrsili karijeru(konjic,hibic,sabic i ostali....)

bh nogomet je tema o kojoj se nema sto raspravljati...

za nekoga taj drzavni dres mora biti ponos prije svega...a ne neke debilske izgovore traziti kao salihamidzic i ostala raja...

BiH im valja dok su u njoj...a kad odu iz nje stide se reci odakle potjecu,samim time nece da igraju vise za repku...zalosno al istinito...

ovim putem pozdravljam mehu kodru starog lisca s neretve...

Prva stvar. Covjeku skidam kapu z*** odabira Bosne i Hercegovine kao zemlje za koju ce igrati, a neke druge.(Iako je mogao birati) Pratio sam ga jos u Bayernu dok nije igrao za reprezentaciju i na jednom manageru je bio registrovan kao igrac Jugoslavije(dok je jos postojala, SiCG)

Ali zanemarimo sve to i gledajmo sadasnju situaciju. Miske je majstor, velemajstor. Najbolji igrac reprezentacije za moj pojam trenutno. Trenutno jedan od najkvalitetnijih igraca u Bundesligi (2x u timu kola). Zabio je 10 golova, i nedavno je trener Nurnberga izjavio da je jedina svjetla tacka u sivilu ekipe.

Ono sto ga je natjeralo da prestane igrati je vjerovatno povrijedjena sujeta. Tj. nije vise kapiten, vratio se Spahic. A postoji jos jedna mogucnost koju vrlo malo vas zna, je to da ga prati Stuttgart. Mozda se decko prepao povreda ili cega vec, a zelio bi jos vise napredovati u karijeri. Kako god sretno mu bilo i hvala mu za dosadasnji ucinak.

Za reprezentaciju se igra srcem i nama trebaju takvi ljudi. Bajic, kakav god igrac bio, imao je muda da igra za Partizan u Beogradu, i da istovremeno bude reprezentativac BiH.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.