Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam-pitanje vezano za instalaciju ?

0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.04.2008. u 00:23

Dakle kupio sam steam i sd me interesira:
-Dali je moguce da se onaj steam CS sto se instalira; dali ga je moguce prebaciti preko USB-a od nekoga ko vec ima instaliran nasvom kompjuteru, da ne skidam s neta posto mi je limit mal a tek pocetak mjeseca tako da...
copy sa program files / steam / steammaps / tvoja mapa > paste on usb

Post dobio aplauz od Schulz

Mozes to kopirati...
C:\Program Files\Steam\steamapps\IME STEAM ACC-a\i kopiras counter-strike citav folder

Edit:
Nisam ni vidio da si odgovorio debilu, jer sam neko vrijeme bio na ovoj temi prije nego si ti odogovorio

Zadnji edit: 05.04.08 u 19:45:30

Post dobio šamar od Schulz

wickY™ je napisao/la:
Mozes to kopirati...
C:\Program Files\Steam\steamapps\IME STEAM ACC-a\i kopiras counter-strike citav folder

ajmo sada svi ponoviti sto sam ja reko ?
e slusaj posto ti kazes da si instalirao steam.
Najbolje ti je da od druga copy citav steam folder.
Razlog : Zako kad je steam skidao CS nije samo skinuo CS folder i to vec jos neke dodatke za folder steam.
opet ti kazem najbolje ti je da copy citav steam folder
C:\Program Files\Steam
kod mene je oko 800 MB sve to. Moce stati na stik
I to paste gdje zelis nemoras u C:\Program Files\
mozes gdje god hoces.
I da nemoras imati steam instaliran. Jedino kad budes prebacivao neka ti prebaci i CS ikonu sa desktopa.
Ali pazi ako ti prebaci ikonu od CS-a idi na desni klik --> propertise --> i promjeni
TARGET :"C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 10
START IN: "C:\program files\steam"
NOTE : OVO PROMJENI JEDINO AKO KOPIRANI STEAM NISI PREBACIO NA C:\program files\steam
Ako prebacis npr. u my documents
C:\Documents and Settings\User\My Documents\steam
onda u TARGET stavi : "C:\Documents and Settings\USER\My Documents\steam\steam.exe"
a u START IN : "C:\Documents and Settings\USER\My Documents\steam"
Ako ti opet nesto nije jasno add me na msn ( imas u mom profilu ) pa cu ti lakse objasnit.
Nadam se da sam ti pomogao
da nepostavljam bezze temu moze li mi iko rec gdje, kad promjenim contact email na steam, ukucati onaj verification code koji ti posalju na novu email adresu?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.