Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 200 bodova

t630 pomoc.. hitno -.-

203 pregleda · 4 odgovora · otvorena 03.04.2008. u 21:08

puko displej na SE t630 tako da nista ne vidim osim desnog gornjeg coska (moda 1 cenat sa cenat..)
sada, imam veci problem : ne mogu citati sms-ove koje sam primio u posljednih 10ak sati (tj. ne vidim ih zbog razvaljenog displeja..)
postoji li neki nacin da se sve kopiraju na SIM tako da kada ubacim u drugi mobitel imam listu svih primljenih poruka

ILI

da mi neko napise korak po korak sta da uradim pa da posaljem primljenu poruku na drugi broj (tj. proslijedim je / FORWARD...)
npr. : klikni OK,ponovo klikni OK (za ulazak u poruke), klikni dole jednom (da otvoris Text messages),klikni 1 dole (da otvoris Inbox), klikni OK da otvoris zadnju primljenu poruku, klikni na More (desni-gore button) da otvoris meni.... (to je ono sto se ja sjecam... znaci treba mi nastavak, koliko puta dole, koliko gore, itd... da posaljem tj. proslijedim poruku na drugi broj)
bice edit.. za taj drugi korak

izadjes sad iz svega...

i kliknes onu tipku da udjes u meni
pa onda ok
pa opet ok
pa sad jednom pomjeris ono dole pa opet ok
sad se biraju poruke, onda ce ti biti ona zadnja koju si primio, kliknes desni na vrhu to je opcion onda ides ovako..
pet puta spustis dole da bi proslijedio, onda kliknes ok pa opet ok, onda spustis jednom dole i kliknes ok pa upises broj i onda dva puta ok i sacekaj da posalje..

Zadnji edit: 03.04.08 u 15:14:36

sve zavisi gdje si stavio da ti se spremaju dolazne poruke ako si na SIM onda ce moci
Ma ja mislim da se sve poruke save-aju na SIM ! Tako da nemas problem da prebacis karticu u drugi mobitel !

heh, ub'o sam nekako
spremaju se na .. mobitel =D u ona 2 jadna megabajta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.