Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana U kanti Poništeno pitanje 100 bodova

Card Problem

325 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.04.2008. u 16:12

Znaci imam debilski problem,ocu da nadopunim acc koji je frozen ...
Uzmem normala kreditnu karticu koja je validna,ima para na njoj,danas koristena na bankomatu sve normala ...
Ukucam tamo card number znaci tih 16 brojeva i verif. code koji se nalazi iza kartice ta 3 broja i sad idem dalje i javlja mi da card number nije dobar i ver. code ...

Sad ne znam u cemu je problem a sa ove kartice sam i prije dopunjavao wow acc's ...

Plus pored svega ovoga ukucao sam 3 puta i kao "pogrijesio" i sad mi kaze da ne mogu vise pokusati i nista nema vremena do kad je to ...

Sjeban sam pravo ako mi neko moze pomoci da kaze do kad to vazi sto sam ukucao "pogresno" brojeve te znaci kad cu opet moci da pokusam napuniti i dali se ovo desavalo nekom od vas
               .ryL je napisao/la:
moras cekat 24 sata da ponovo pokusas
edit: Idi na http://www.shatteredcrystal.com/ kupi time code i ubaci, ako wow ne prima, primaju ovi sigurno.

Ma nista ovo kontao sam prvo mjesec pa cu vidjeti kasnije kako i sta ...
Wertu je napisao/la:
Ma nista ovo kontao sam prvo mjesec pa cu vidjeti kasnije kako i sta ...

kako zelis
Onda jos imam 3 pitanja za vas,

-sta je moguce da se dog. pa nije prihvatio card number i ver. code (100% sam dobro ukucao) ?

- jeli se desilo ikom od vas ovo ?

-i ako neko zna moze li sef da uplati mjesec dana,znaci ja njemu pare on meni uplati ... ?
Wertu je napisao/la:
Onda jos imam 3 pitanja za vas,

-sta je moguce da se dog. pa nije prihvatio card number i ver. code (100% sam dobro ukucao) ?

- jeli se desilo ikom od vas ovo ?

-i ako neko zna moze li sef da uplati mjesec dana,znaci ja njemu pare on meni uplati ... ?

Prvo sef ti moze uplatit, drugo evo link momku se isto desilo
http://forum.hardwarebase.net/viewtopic.php?f=20&t=9546

Zadnji edit: 03.04.08 u 10:51:58

.ryL je napisao/la:
Prvo sef ti moze uplatit, drugo evo link momku se isto desilo
http://forum.hardwarebase.net/viewtopic.php?f=20&t=9546

Evo bas sam procitao znaci MORAM cekati do sutra,poslao sam i ja poruku i evo cekam odg. na mail ako ni sutra ne uspije odo kod sefa xD ...

@ bitch down ma kontam ba nego kazem da nema spasa vec moram cekati do sutra a sad cu ti edit post namjerno
Wertu je napisao/la:
Evo bas sam procitao znaci MORAM cekati do sutra,poslao sam i ja poruku i evo cekam odg. na mail ako ni sutra ne uspije odo kod sefa xD ...

pa ja 24 saHata xD

Volim ljubicice,ljubicastu boju kad sam bio mali igrao sam se sa barbikamaaa :-[ :-[ :-[
ae lockaj ovo da nespamamo vise
btw nevolim ljubicastu, vise je KUL roza

Zadnji edit: 03.04.08 u 11:12:18

Mozel se to placat sa paypal acc-om ja sam silk tako kupovao islo ko od shale regas se tamo i samo ukucas svoj username i pw oni sve odrade za tebe
.ryL je napisao/la:
pa ja 24 saHata xD

Volim ljubicice,ljubicastu boju kad sam bio mali igrao sam se sa barbikamaaa

e ti si na ovoj temi napisao 10 postova imas li za edit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.