Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Repka(3)!!!

384 pregleda · 12 odgovora · otvorena 21.01.2005. u 23:31

Pa e ovako... Posto u proslo temi za repku boske...pise: entei ,posto on ima skor 1004 899 i solo 366 321 mislite da je najbolji...
Niko nije reko da sam ja najbolji nego sam ja sebe stavio sebe u repku za sto mislim da mogu igrati za tu reprezentaciju mozda u prvom mozda u drugom sastavu..
Pa pohvalju nekog yurija da je dobar a nema mjesta u repki... niko nije reko da nema mjesta... nego smo rekli da nismo ga nikad vidjeli kako igra...mislim ako hocemo da sastavimo repku treba svi biti slozeni...pa evo po 10000put pisem igrace ko je ce biti mozda u sastavu..:
Sarajevo :
Seyo
enTeI
Ifrit i thunderJ.(oni nisu iz sa ali oni su dio nx pa i djelom sarajeva..)
Mostar-citluk:
jura
brki
kolja
007
i hann (moj prijedlog)
Bijeljina ?
taj yuri
boske
barbarian ako imas jos ko recite...

btw... boske sredi mi match sa tim yurije... reci dan kasnije i koliko sati!!//pls/
Ima jedan momak iz banjaluke nick mu je zerocool.Upozno sam ga dok smo bili u bjeljini.Dobar je nightelf a dok je bio tamo dobio je i juryija i bosketa i nekog momka(kazu da je najbolji human u bjeljini).Pa mislim da bi red bio da ga uvrstite ovdje.

A sto se mene tice mozes me izbrisat sa ove liste stvarno mi se neda igrat war3 pored cs-a.Guuuud luck sa repkom
Po meni u drugim gradovima ima mnogo kvalitetnijih igraca nego u Bijeljini.Jedino Yuri kao nesto zna,ali ga je Zerocool opusteno dobio.Seyo,entei,jura,thunderj. ,brki su mnogo bolji od ovih iz Bijeljine.Moje misljenje.
u repki ima mjesta za sve. ne znam cemu nepotrebna rasprava
decki ako budete puno pitali nece valjat nikako, samo cete se nazivcirati i na kraju odustati . Slozite ekipu za koju mislite da moze napraviti rezultat i to je to. Nebi se ja tu puno raspravljao. Ako imate viziju i vremena i znanja onda ste repka i kraj price.
Vjerojatno ni ja necu igrati jer nemam cd-key a i nemogu vise igrati ko prije z*** skole.

Last-Day[R] je napisao/la:
Vjerojatno ni ja necu igrati jer nemam cd-key a i nemogu vise igrati ko prije z*** skole.

lol... pa neces nam nedostajati...

Majku zaklo : pel3

rock-killer je napisao/la:
ljudi pa vi bas ubiste te igrice raditel ista drugo

Radis li ti sta drugo osim sto spam-as i pises gluposti po forumu?
Aj ne svadajte se ...... bola ako spama reci nekom adminu il tako nesto pa nek ga banuje sta se vazda svadjate koji qrac

respect

Barb)arian je napisao/la:
Po meni u drugim gradovima ima mnogo kvalitetnijih igraca nego u Bijeljini.Jedino Yuri kao nesto zna,ali ga je Zerocool opusteno dobio.Seyo,entei,jura,thunderj. ,brki su mnogo bolji od ovih iz Bijeljine.Moje misljenje.

menio bolji ti iz bijeljine : a tko to D:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.