Pa e ovako... Posto u proslo temi za repku boske...pise: entei ,posto on ima skor 1004 899 i solo 366 321 mislite da je najbolji...
Niko nije reko da sam ja najbolji nego sam ja sebe stavio sebe u repku za sto mislim da mogu igrati za tu reprezentaciju mozda u prvom mozda u drugom sastavu..
Pa pohvalju nekog yurija da je dobar a nema mjesta u repki... niko nije reko da nema mjesta... nego smo rekli da nismo ga nikad vidjeli kako igra...mislim ako hocemo da sastavimo repku treba svi biti slozeni...pa evo po 10000put pisem igrace ko je ce biti mozda u sastavu..:
Sarajevo :
Seyo
enTeI
Ifrit i thunderJ.(oni nisu iz sa ali oni su dio nx pa i djelom sarajeva..)
Mostar-citluk:
jura
brki
kolja
007
i hann (moj prijedlog)
Bijeljina
?
taj yuri
boske
barbarian
ako imas jos ko recite...
btw... boske sredi mi match sa tim yurije... reci dan kasnije i koliko sati!!//pls/
Niko nije reko da sam ja najbolji nego sam ja sebe stavio sebe u repku za sto mislim da mogu igrati za tu reprezentaciju mozda u prvom mozda u drugom sastavu..
Pa pohvalju nekog yurija da je dobar a nema mjesta u repki... niko nije reko da nema mjesta... nego smo rekli da nismo ga nikad vidjeli kako igra...mislim ako hocemo da sastavimo repku treba svi biti slozeni...pa evo po 10000put pisem igrace ko je ce biti mozda u sastavu..:
Sarajevo :
Seyo
enTeI
Ifrit i thunderJ.(oni nisu iz sa ali oni su dio nx pa i djelom sarajeva..)
Mostar-citluk:
jura
brki
kolja
007
i hann (moj prijedlog)
Bijeljina
? taj yuri
boske
barbarian
ako imas jos ko recite...btw... boske sredi mi match sa tim yurije... reci dan kasnije i koliko sati!!//pls/

. Slozite ekipu za koju mislite da moze napraviti rezultat i to je to. Nebi se ja tu puno raspravljao. Ako imate viziju i vremena i znanja onda ste repka i kraj price.