Ovako,gledao sam theme Gamers.BA novosti vol.1 i vol.2 . Svidja mi se za kemu i za Schulza .Zelim da uvijek ostanete admini .
Sad da predjemo na stvar . Gledam velike klanove kako pobijedjivaju , ili kako mi nazivamo "nogama i sakama" ubijaju .
Citiram Schulza :
Manite se suplje price i gluposti. Mogu samo reci da ce od sad biti dosta ostriji rezim i da nece biti protekcija pojedinaca. Te da ce se gledati da forum ne bude glavna stvar ovog sajta. Pokazat cemo zasto smo GAMING sajt i pokazat cemo da smo najbolji u regiji i sire i da cemo biti jos bolji.
+Uskoro novi dizajn.
+Ukidanje bodova na postove.
+Azurnije vijesti
+Vise paznje domacoj gaming sceni
Znaci htio bih i ja osnovat veliki cs gaming klan . To bi bio steam-non steam klan(vise steam cw-eva) . Normalno prijavili bismo se na sve lige koje su u toku . ESL ect ect...Da navedem :
-Imati cemo sajt
-Ozbiljna ekipa (1 mec poigramo,izgubimo,raspadnemo se) NEMA TOGA!!
-Igracemo mnogo cw-eva
-Imati cemo server(za cw-eve)
Ako ocete biti clan ovog tkz. "ozbiljnog klana ovde napisite prijave :
-Ime
-Iskustvo sa cs(najmanje 3 god)
-Admin(na kojem serveru ste admin)
-Godiste
-Msn
Nista wertu locko , reko da glumim admina a ne glumim neznam sta oce ,prijave na pm .
Tschus i jos jedno : idemo nabolje !!!
Sad da predjemo na stvar . Gledam velike klanove kako pobijedjivaju , ili kako mi nazivamo "nogama i sakama" ubijaju .
Citiram Schulza :
Manite se suplje price i gluposti. Mogu samo reci da ce od sad biti dosta ostriji rezim i da nece biti protekcija pojedinaca. Te da ce se gledati da forum ne bude glavna stvar ovog sajta. Pokazat cemo zasto smo GAMING sajt i pokazat cemo da smo najbolji u regiji i sire i da cemo biti jos bolji.
+Uskoro novi dizajn.
+Ukidanje bodova na postove.
+Azurnije vijesti
+Vise paznje domacoj gaming sceni
Znaci htio bih i ja osnovat veliki cs gaming klan . To bi bio steam-non steam klan(vise steam cw-eva) . Normalno prijavili bismo se na sve lige koje su u toku . ESL ect ect...Da navedem :
-Imati cemo sajt
-Ozbiljna ekipa (1 mec poigramo,izgubimo,raspadnemo se) NEMA TOGA!!
-Igracemo mnogo cw-eva
-Imati cemo server(za cw-eve)
Ako ocete biti clan ovog tkz. "ozbiljnog klana ovde napisite prijave :
-Ime
-Iskustvo sa cs(najmanje 3 god)
-Admin(na kojem serveru ste admin)
-Godiste
-Msn
Nista wertu locko , reko da glumim admina a ne glumim neznam sta oce ,prijave na pm .
Tschus i jos jedno : idemo nabolje !!!