RaZaRaC je napisao/la: ovo je tacno ne slusaj ostale npr connect ip i ostalo sto je reko  sretno |
mogao si mu bar detaljnije reć u vezti toga...al ja sam svoje saznao ^^
*ako želiš HLTV preko web sitea da ti oni sami snimaju*
www.hltv.org
na tom siteu se jednostavno registriraš imaš lijevo piše booking.
Udješ u to i pišeš team1 team2 server ip odakle su itd itd... i tada će ti HLTV pokazat da li ima dostupne servere za to vrijeme ili ne..
kad to sve popuniš i stisneš da ti prihvati...tada će ti napisat da ti je rezervacija prihvačena i stisneš match details i vidiš koji je HLTV IP.
Taj HLTV IP ti služi da drugi igrači mogu pratiti mech. Dakle kopiraš ga pošajleš ostalima i tak ... da ljudi mogu pratiti..naravno neće vidit kao šta ti vidiš nego će vidit minutu i nešta kasnije nego kako vi to odigravate (radi sigurnosti...jer da je direkt ljudi bi mogli preko TeamSpeaka ili Ventila govoriti gdje je tko je i šta ima radi..i tak to)
kad to sve zavriš HLTV će ostat do kraja svog rezerviranog vremena 1,2 ili 4h koliko si ti odabrao..
da pogledaš demo odeš u my matches i tamo ga dovlowdaš
--------------
*VLASTITI HLTV*
Kako to sve pokrenem?
znači uđes u Program Files Valve HLTV LAUNCHER (ili ako imaš steam u dedicated server - ako si ga skinio)... pokreneš to...
Što dalje?
Otvorit će ti se se crni prozor gdje možeš kucat i onda pišeš redom ...
name JA IMAM HLTV TI NE (ili kako već želiš sam napišeš ime za hltv šta će biti u spectatorima)
serverpassword pass
connect 91.185.193.114:27035 (ovo je samo primjer ip-a)
i onda ti HLTV udje na taj server server .. ALI NE SNIMA JOŠ!!!!!!!!!
da krene snimat kucaš dalje u tom programu:
record mech1 (ili kako već očeš)
i dok završi clan war kucaš.
stop (da to sve stane...mislim taj video i to sve)
želiš gledat demo?
veoma jednostavno... odeš u folder gdje si pokrenio HLTV Launcher (znači Program Files Valve ) nadješ taj file sa imenom i sam ga kopitaš u cstrike folder i renameš na neko jednostavnije ime jer ti HLTV će u onom nazivu dodatno stavit još neka slova.. ne znam sada točno al mislim da je datum)
želiš da ljudi promatraju u spectatorima pod HLTVom?
odeš na site
www.whatismyip.com pogledaš svoj ip kopiraš ljudima i podjeliš i promatraju cijelo virjeme koliko je HLTV upaljen...tj sve dok ne izadješ iz njega...
i to bi bilo to (=