Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLTV

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.03.2008. u 17:35

moze li iko objasniti kako to sve ide u vezi HLTV,,,,pls, send bi nekom bodove ali nemam ni ja, tak ko oce neka mi pls odgovori....ili ako ima link da je vec bila tema nek stavi mi link od teme

unaprijet pun000 thX
otvoris HLTV

kucas connect localhost

i kad hoces da snimas kucas record "ime neko muvija"

i kad oces da zavrsis snimanje kucas stop
Otvoris HLTV u valve folderu gdje si instalirao CS otvoris to pokrenes hltv kucas connect IP pa onda record jaVSon.dem (npr sam to napisao napises ko igra mec ili sta i na kraju .dem stavis) kad zavrsis snimanje kucas stop

nadjes temo u cstrike folderu pokjrenes i gledas
kamikaz[a] je napisao/la:
Otvoris HLTV u valve folderu gdje si instalirao CS otvoris to pokrenes hltv kucas connect IP pa onda record jaVSon.dem (npr sam to napisao napises ko igra mec ili sta i na kraju .dem stavis) kad zavrsis snimanje kucas stop

nadjes temo u cstrike folderu pokjrenes i gledas

samo ce lagati ko muski spolni organ
vLex4ende. je napisao/la:
samo ce lagati ko muski spolni organ

malo spam ovo ono
već kad je tema jel mi može tko objasniti kako da od svoga kompa podignem HLTV... hvala unapred
h8`score. je napisao/la:
otvoris HLTV

kucas connect localhost

i kad hoces da snimas kucas record "ime neko muvija"

i kad oces da zavrsis snimanje kucas stop

ovo je tacno ne slusaj ostale
npr connect ip
i ostalo sto je reko
sretno
RaZaRaC je napisao/la:
ovo je tacno ne slusaj ostale
npr connect ip
i ostalo sto je reko
sretno

mogao si mu bar detaljnije reć u vezti toga...al ja sam svoje saznao ^^

*ako želiš HLTV preko web sitea da ti oni sami snimaju*

www.hltv.org
na tom siteu se jednostavno registriraš imaš lijevo piše booking.
Udješ u to i pišeš team1 team2 server ip odakle su itd itd... i tada će ti HLTV pokazat da li ima dostupne servere za to vrijeme ili ne..
kad to sve popuniš i stisneš da ti prihvati...tada će ti napisat da ti je rezervacija prihvačena i stisneš match details i vidiš koji je HLTV IP.
Taj HLTV IP ti služi da drugi igrači mogu pratiti mech. Dakle kopiraš ga pošajleš ostalima i tak ... da ljudi mogu pratiti..naravno neće vidit kao šta ti vidiš nego će vidit minutu i nešta kasnije nego kako vi to odigravate (radi sigurnosti...jer da je direkt ljudi bi mogli preko TeamSpeaka ili Ventila govoriti gdje je tko je i šta ima radi..i tak to)
kad to sve zavriš HLTV će ostat do kraja svog rezerviranog vremena 1,2 ili 4h koliko si ti odabrao..
da pogledaš demo odeš u my matches i tamo ga dovlowdaš

--------------
*VLASTITI HLTV*

Kako to sve pokrenem?
znači uđes u Program Files Valve HLTV LAUNCHER (ili ako imaš steam u dedicated server - ako si ga skinio)... pokreneš to...

Što dalje?
Otvorit će ti se se crni prozor gdje možeš kucat i onda pišeš redom ...

name JA IMAM HLTV TI NE (ili kako već želiš sam napišeš ime za hltv šta će biti u spectatorima)
serverpassword pass
connect 91.185.193.114:27035 (ovo je samo primjer ip-a)
i onda ti HLTV udje na taj server server .. ALI NE SNIMA JOŠ!!!!!!!!!
da krene snimat kucaš dalje u tom programu:
record mech1 (ili kako već očeš)
i dok završi clan war kucaš.
stop (da to sve stane...mislim taj video i to sve)

želiš gledat demo?
veoma jednostavno... odeš u folder gdje si pokrenio HLTV Launcher (znači Program Files Valve ) nadješ taj file sa imenom i sam ga kopitaš u cstrike folder i renameš na neko jednostavnije ime jer ti HLTV će u onom nazivu dodatno stavit još neka slova.. ne znam sada točno al mislim da je datum)

želiš da ljudi promatraju u spectatorima pod HLTVom?

odeš na site www.whatismyip.com pogledaš svoj ip kopiraš ljudima i podjeliš i promatraju cijelo virjeme koliko je HLTV upaljen...tj sve dok ne izadješ iz njega...

i to bi bilo to (=

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.