Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

irRemote

294 pregleda · 18 odgovora · otvorena 29.03.2008. u 17:33

da pocnemo dajem ova moja 2 boda i saljem kredit do 3KM jer nemam vise onome ko mi pomogne,dakle skinuo sam ovaj pogram irRemote s ove stranice http://irremote.psiloc.com/ on sluzi kao daljinski upravljac.Imam nokiu N73 evo ukoliko bude trebao IMEI:357651018064500.Znaci veze nemam koja je ovo verzija ali vidjet cete kad odete na ovu stranicu.
               [DZ]Nox je napisao/la:
Ja tebe nista ne kontam

hehehe jbg drug izgleda da sam zaboravio napisati sta mi treba heheeheh,dakle treba mi key ili ti ga licence code za ovaj program,znaci istekao mi taj probni period i moram naci key.eto
ADNANN19 je napisao/la:
hehehe jbg drug izgleda da sam zaboravio napisati sta mi treba heheeheh,dakle treba mi key ili ti ga licence code za ovaj program,znaci istekao mi taj probni period i moram naci key.eto

e drugg mozeli to i na Nokia 6233
               Pen!K. je napisao/la:

Ubuduce koristi GB ili PM za takve stvari

P.S. pokusat cu ti nac
Hm...sjecam se davno da sam imao taj program. Drama je tesko nac kljuc za to a ako i nadjes to je od neke starije verzije. Ako uspijem nac editovat cu, mada sumnjam.
               Pen!K. je napisao/la:

vjerujem da moze jer imas ti vise ovih irRemote kontrolera tj.mislim da ima i za tvoj jer isto koristis symbian.kucaj u google irRemote za tvoj mob i probaj naci.pozz
Dajem acc za bitefight za domenu (com / org /info)
bok
               [DZ]Nox je napisao/la:
Ubuduce koristi GB ili PM za takve stvari

P.S. pokusat cu ti nac

OK thx
               [DZ]Nox je napisao/la:
Check your PM

e slusaj drug evo maloprije instalirao opet ovaj program i moram cekati nekoliko sat da istekne ova licenca pa da kucam novi key,i ukoliko je dobra saljem ti kredit poz
               Relex je napisao/la:
bravo

Sta ba o cemu ti bravo?
BOLJE ZAOBIDJI TEMU!
               Relex je napisao/la:
bravo

sta bravo
               ADNANN19 je napisao/la:
sta bravo

Ma pusti ga kraju vidis da spama!
               ADNANN19 je napisao/la:
e slusaj drug evo maloprije instalirao opet ovaj program i moram cekati nekoliko sat da istekne ova licenca pa da kucam novi key,i ukoliko je dobra saljem ti kredit poz

Nema Cd-keya za psiloc-a imaju jedino njihovi krekovi !

Medjutim irRemote je program koji se placa tako da neces nikako moci da ga koristis dok ne napravish certifikat , koji trenutno nije dostupan !

Daj 3KM kredita
               Torque je napisao/la:
Nema Cd-keya za psiloc-a imaju jedino njihovi krekovi !

Medjutim irRemote je program koji se placa tako da neces nikako moci da ga koristis dok ne napravish certifikat , koji trenutno nije dostupan !

Daj 3KM kredita

a u cemu je problem sto ne mogu napraviti certifikat tj.cuo sam nesto za to nemoze se doci na red jel to to
poslao mi je ovaj jedan key pa cu probati mozda bude moglo
a kredit dobijes po zasluzi kad certifikat napravis
               ADNANN19 je napisao/la:
a u cemu je problem sto ne mogu napraviti certifikat tj.cuo sam nesto za to nemoze se doci na red jel to to

Kakav certifikat bre?!
Ja sam odradio svoje
               ADNANN19 je napisao/la:

Za Certifikat trenutno ne radi stranica !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.