Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

Amx_match skripta [5 pts]

445 pregleda · 15 odgovora · otvorena 25.03.2008. u 18:13

Eh ovako treba mi drugu za cw server skripta ona

amx_match itd

ko pomogne kako da stavi na server dobit ce ovu skromnu nagradu
BODOVA .: 1507

Status .: pr0

. kad se naucis ne biti "skrt" javi se .

btw. plavushaneeeee

Post dobio šamar od champ

amx za cw ?

LOOOOOOOOOOOOOOOL

Post dobio šamar od LoKi

cenga hvala

wayne koji crni PM samo spamas samar

malak bot si samar

btw. plavushaneeeee
SnowhuNteR je napisao/la:

btw. plavushaneeeee

lik daje bodova kolko on hoce zato suti
jes vala skrt
malak je napisao/la:
amx za cw ?

LOOOOOOOOOOOOOOOL
pa nece bit amx_match za j*****

Post dobio šamar od LoKi

53m1r je napisao/la:
cenga hvala

wayne koji crni PM samo spamas samar

malak bot si samar
Da se imalo razumijes znao bi da je amx u bilo kojoj ligi u Europi zabranjen.

cus
malak je napisao/la:
Da se imalo razumijes znao bi da je amx u bilo kojoj ligi u Europi zabranjen.

cus
Ono mislim da se ni tebe ni mene ne tice za sta ce koristit tu skriptu, ta skripta se koristi kao olaksica da se ne bi neki admin peglao i stalno kucao sve to ... automatizacija ....

LoKi je napisao/la:
Ono mislim da se ni tebe ni mene ne tice za sta ce koristit tu skriptu, ta skripta se koristi kao olaksica da se ne bi neki admin peglao i stalno kucao sve to ... automatizacija ....

To je u nas problem. U svijetu jednostavno postoje configs i rijesen problem. Lo3 i igraj. A uz to kazem da je zabranjeno u vecini liga (bio amx ili neka druga scripta) a da jos kazem da ne treba pricati koliko je server neugodniji za igranje.

Samar je zasluzen ali cinjenice su cinjenice.
malak je napisao/la:
To je u nas problem. U svijetu jednostavno postoje configs i rijesen problem. Lo3 i igraj. A uz to kazem da je zabranjeno u vecini liga (bio amx ili neka druga scripta) a da jos kazem da ne treba pricati koliko je server neugodniji za igranje.

Samar je zasluzen ali cinjenice su cinjenice.
Postujem te iz razloga sto realno i objektivno posmatras sve. To je sto sam dosad primjetio. I postojao je mnogo ljepsi i laksi nacin da mu das konstataciju. Ja se slazem sa tim. Da sve skripte samo otezavaju rad servera. Ali ipak s druge strane skripte su tu da olaksaju rad al otezaju rad servera. Sada zavisi od osobe do osobe kako mu se vise svidja NHF
LoKi je napisao/la:
Postujem te iz razloga sto realno i objektivno posmatras sve. To je sto sam dosad primjetio. I postojao je mnogo ljepsi i laksi nacin da mu das konstataciju. Ja se slazem sa tim. Da sve skripte samo otezavaju rad servera. Ali ipak s druge strane skripte su tu da olaksaju rad al otezaju rad servera. Sada zavisi od osobe do osobe kako mu se vise svidja :) NHF :)
Znam, ja sam kriv, davno sam ovo pisao ko zna kakvog sam i raspolozenja bio.

Nvm, HF :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.