Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[NAJAVA] kz, surf, bhop cs non steam server...

357 pregleda · 6 odgovora · otvorena 25.03.2008. u 17:13

Pozdrav,

Budući da je ovo moj prvi post na ovome forumu, nadam se da nisam i neću prekršiti neka od navedenih pravila.
Naime, pretražio sam forum u potrazi za nekim našim serverom tipa navedenog u naslovu topic-a i vidio sam dosta nepovezanih tema, ali nijedna nije tipa ove moje.

Sada da pređem na stvar, a ne bih da dužim previše sa pričom iako moram
Dakle, bit će mi potrebna pomoć malo iskusnijih igrača i to na pomenutom području.
Server će sadržavati mape tipa:
surf
bhop
kz
cg
šta ja znam kakve još prefixe imaju, i naravno da će sadržavati neke neophodne plug-inove za normalno funkcioniranje.
U pronalaženju pomenutih file-ova, svaki pametan savijet i post će dobro doći SPAM NIKAKO.

Vaš zadatak:
Napišite spiskove mapa koje vam se sviđaju, ali MOLIM VAS nemojte nabrajati mape za koje ste eto "načuli". Znači interesuju me mape koje su provjerene i koje će se svidjeti svim igračima koji budu igrali.

Svi koji žele sudjelovati u projektu, ali aktivno, neka mi se jave na msn:
[email uklonjen]

PS.
Ako neko ima neki host za ovaj server neka se javi. Inače planiram server smjestiti u GlobalNET-u, a svi znate kakav je ping za sve one koji nisu korisnici ovog ISP-a . Znači ako neko ima neki host neka se javi.

I za kraj još jednom, PLEASE DON'T SPAM!
najjaca mapa za bhop je kz_megabhop
i sretno sa serverima
E respect za ovo. ja odavno govorim ovim pilotima sto prave public servere da pkusaju sa KZ ili SURF.Jer i sami znaju da nece imati posjecen server jer svaki 5-i član ovog foruma ima svoj server...a znaju da nitko nece posjetit taj server...Vec odavno igram na KZ serverima, jednostavno covjek se opusti uz malo skakanja...
Vrijeme je za neka osvjezenja po pitanju CS.
Ako imas pitanja vezanih za mape i sl. javi se na msn.(u profilu).
imam ja bhop_hard
bkz_goldhop ...imam jos... GL btw...surf_waterslide
Pa ovako, što se tiče *****ijala, treba mi par Plug-In-a za KZ. Ali samo provjerenih, jer sam gledao već jednu temu negdje i dali turske linkove ili dali linkove za amx 0.9 pa ne radi na 1.8 bla bla.
Znači treba mi za AMX 1.8 plug in za KZ ona sa checkpoints
uz to bilo bi fino ona za timer, ako nije u sklopu već navedene...
To mi je sad palo na pamet, a za ostalo ćemo vidjeti...
PS
Ako neko zna surf mape po levelima kao što je SURF_TUTORIAL, hitno neka mi javi da ih mogu skinuti i testirati, pa da ih dodam na postojeći spisak mapa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.