Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konekcija

0 pregleda · 17 odgovora · otvorena 25.03.2008. u 15:30

Danas mi je konekcija pravo spora jedva mi otvara gamers.ba otiso da downloadujem SA mp od 3mb tamo trebam cekat 1h a prije bi mi trebalo 3 minute.Znali neko do cega je problem
hmm, koja ti je konekcija ?

btw odma da ti kazem da nije do tebe vec do njih, nazovi svoj internet provajder i reci im da ti je uzasno spor net i ha ya
HS-HKB Svaki b0govi dan nesto prave ...
Dokle vise ....

Nisi jedini kome je slaba
I meni sporo ide... isti kao tvoj problem imam..
Ako ti je ADSL, strpi se malo. I meni je download oko 10 kbps, a inace ne ide ispod 300 kbps. To ti oni jos uvijek prave... Ako ti je kablovski HS, neka ti je Bog na pomoci
stich je napisao/la:
ADSL mi je konekcija

qme moj ovako ti oni rade sedmicno: radnim danima smanje brzinu ( tj poveca ti se ping ) a subotom i nedjeljom puste saobracaj normala jer tad se kaci puno raje.nazovi fino 1422 i reci jucer mi valjala konekcija danas nesto slabo ide, a on ce ti rec restartuj ruter a ti rec vec jesam, zatim ce te pitat za user name i recice konektuje se za 10 min i tad ce ti bit sve ok.
ghostface je napisao/la:
meni radi adsl ...

I meni radi...

Onda mora da rade nesto na twojoj konekciji
ennaaaaz0r.- je napisao/la:
ako je konekcija HS brate
prave nesto..
strpi se nije dotebe 100 %

da istina je ... meni je to , ja zvao kaze prave
liryu je napisao/la:
da istina je ... meni je to , ja zvao kaze prave

bas me zanima sta prave
-nisi jedini i meni je ADSL konekcija pa mi se to desi nekad ... valjda je do njih a ionako zadnjih dana gamers.ba samo pada ne znam sta mu je poceo je zezati kao i dernek.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.